Τι είναι η γείωση και πως λειτουργεί


Τι είναι η γείωση; Όχι, δεν μιλάω για την ηλεκτρική εγκατάσταση η οποία προστατεύει από ηλεκτροπληξίες.

Μιλάω για το φαινόμενο κατά το οποίο αν περπατάς ξυπόλυτος στο έδαφος τότε παίρνεις ενέργεια και νιώθεις καλύτερα. Ανάλογα τον ποιον τσαρλατάνο ακούς η γείωση μπορεί απλώς να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα ή και να γιατρέψει ασθένειες. Για περισσότερα δείτε εδώ ή ψάξτε λίγο μόνοι σας.

Σε γενικές γραμμές από το internet μαθαίνουμε πως η ενέργεια της γης περνάει στο σώμα μας όπου γίνεται ανταλλαγή ή και συμπλήρωση ηλεκτρονίων που για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, έχουν ξεφύγει και αυτή η έλλειψη μας κάνει να νιώθουμε άσχημα και να μην έχουμε ενέργεια.

Για μια οπτική εξήγηση δείτε το παρακάτω βίντεο που εξηγεί πως λειτουργεί η διαδικασία και βέβαια προωθεί τα προϊόντα που βλέπουμε

Το γεγονός πως πουθενά δεν βλέπουμε μια επιστημονική εξήγηση για το πως λειτουργεί το φαινόμενο της γείωσης δεν θα πρέπει να μας προβληματίσει. Στο χώρο της ψευδοεπιστήμης και των ψεμάτων, επιστημονικά δεδομένα δεν χρειάζονται και, τις περισσότερες φορές, απλώς ενισχύουν τις απόψεις των πιστών πως κάποιοι κρύβουν την αλήθεια για δικό τους συμφέρον.

Ευτυχώς για εμάς άτομα όπως ο Δρ Μέρκολα που πουλάει πάσης φύσεως ψευδοπροϊόντα μπορούν να μας γλιτώσουν από πολλά προβλήματα. Μέσα από το site του, του οποίου ο βασικός στόχος δεν είναι να βγάλει λεφτά, αλλά να μοιράσει σοφία ανιδιοτελώς, μπορούμε να βρούμε το χαλάκι γείωσης το οποίο δεν κοστίζει και τόσο πολύ.

Screen Shot 2017-04-17 at 1.20.53 p.m.

Με μόλις 80 περίπου δολάρια + έξοδα αποστολής παίρνετε ένα χαλάκι για το σπίτι, το αυτοκίνητο, το αεροπλάνο ή τη δουλειά και έχετε συνεχώς ενέργεια, καλή διάθεση, υγεία και ελαφρύτερο πορτοφόλι.

Εμπρός λοιπόν, αγοράστε το χαλάκι γείωσης για να βελτιώσετε τη ζωή σας και να κάνετε ένα τσαρλατάνο πλουσιότερο. Το φαινόμενο πλασέμπο θα σας αποζημιώσει.

Advertisements

Tagged: , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: