Η απειλή του Ισλάμ


Δυστυχώς η πραγματικότητα μας επιβεβαίωσε σε θέματα που γράφαμε χρόνια πριν, όταν δεν ήταν ακόμα της μόδας να πεθαίνουν οι ισλαμιστές στην Ευρώπη παίρνοντας μαζί τους αθώους.

Είχαμε πει πως το Ισλάμ δεν είναι συμβατό με τις δυτικές αξίες της ισότητας, ελευθερίας και ανεξαρτησίας.

Το Ισλάμ λέει ξεκάθαρα πως οι άπιστοι πρέπει να προσκυνήσουν. Αυτός είναι και ο λόγος που τα περισσότερα θύματα των ισλαμιστών είναι άλλοι μουσουλμάνοι, αυτοί που πιστεύουν σε μια διαφορετική ή «νερωμένη» έκδοση του Ισλάμ. Αυτοί είναι οι πρώτοι άπιστοι αλλά όχι οι μόνοι. Όσοι εναντιώνονται στο Ισλάμ και στις αξίες του παίρνουν σειρά, είτε είναι μουσουλμάνοι, είτε όχι.

Η Ευρώπη και οι ΗΠΑ είναι μέσα στους στόχους τους και το έχουν πει ξεκάθαρα. Δεν θα πρέπει να ξαφνιαζόμαστε και ερωτήσεις τύπου: «μα γιατί το κάνουν αυτό» είναι άστοχες και άχρηστες. Ας ανοίγαμε τα μάτια μας εγκαίρως να βλέπαμε αυτά που μας έδειχναν και αυτά που μας έλεγαν.

Στις χώρες όπου το Ισλάμ είναι η κύρια θρησκεία, ο νόμος Σαρία θεωρείται σωστός και απαραίτητος.

gsi2-overview-3

Ο νόμος σαρία είναι αυτός που ορίζει πως οι γυναίκες είναι αντικείμενα και ανήκουν στους άντρες, που ορίζει τη κλειτοριδεκτομή στα κορίτσια, το χιτζάμπ και τη μπούργκα, πως οι άπιστοι ή θα αλλαξοπιστήσουν ή θα πληρώνουν ειδικό φόρο χωρίς να έχουν δικαιώματα ή θα πεθάνουν και που οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να πεταχτούν από ψηλά κτίρια.

Για περισσότερα δείτε εδώ.

Πολλοί προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις δολοφονικές πράξεις λέγοντας πως φταίει η Δύση και έχουν διάφορα επιχειρήματα, μερικά εκ των οποίων ακούγονται λογικά. Κανένα όμως δεν έχει πραγματική αξία. Όλα έχουν αποδειχθεί πως είναι αχυρένια.

βόμβα

Τι να πεις για σχόλια σαν το παραπάνω;

  • Πως οι συντριπτική πλειοψηφία των τρομοκρατών είναι γεννημένοι στην Ευρώπη και δεν έζησαν ποτέ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν άλλοι στις πρώην πατρίδες τους;
  • Πως είναι μεγαλωμένοι με δυτικές αξίες και εκπαίδευση και άρα δεν ξέρουν τι θα πει να μεγαλώνεις στο Πακιστάν;
  • Πως η ΕΕ δεν βομβάρδισε κανένα; Πως και  σε άλλες χώρες υπήρχαν αποικίες ή μπήκαν οι δυτικές δυνάμεις και τις έκαναν «μπάχαλο» (επιτρέψτε την έκφραση) αλλά οι κάτοικοί τους δεν πήραν τα όπλα ενάντια σε αθώους;

Το πόσο λάθος είναι η παραπάνω άποψη μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτούς που λένε πως η γη είναι επίπεδη. Για περισσότερα δείτε εδώ.

Έχουμε βαρεθεί να λέμε πως δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι το ίδιο. Δεν είναι όλοι φονιάδες και δεν θέλουν όλοι να πεθάνουν με βόμβες γύρω από το σώμα τους. Αλλά δεν μιλούν όταν γίνονται αυτές οι επιθέσεις. Δεν βγαίνει κανένας σοβαρός και γνωστός ιμάμης ή αντιπρόσωπος των μουσουλμάνων να καταδικάσει τους φόνους. Αντιθέτως, σε κάθε πόλεμο της δύσης υπάρχουν ογκωδέστατες διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους που οι ισλαμιστές σκοτώνουν.

Αλλά ο μετριοπαθής μουσουλμάνος δεν είναι ακριβώς αυτό που πιστεύουμε και δεν πρέπει να ξεχνιόμαστε πως όπου οι μουσουλμάνοι έχουν αυξηθεί σε νούμερα (5%) σε μια κοινωνία αρχίζουν να απαιτούν να προσαρμοστεί η κοινωνία στις δικές τους ανάγκες και όχι το αντίστροφο.

Η δύση θα πρέπει να ξεπεράσει τα ενοχικά σύνδρομα που έχει με τους μουσουλμάνους και την ανατολή και να δει πως ο κίνδυνος είναι μπροστά στα μάτια μας και μέσα στις χώρες μας. Οι νέοι που γεννιούνται στην Ευρώπη γίνονται όπλα εναντίον των συμπολιτών τους στα τζαμιά και μέσω της θρησκείας και όχι γιατί πήγαν στη Συρία και έγιναν τρομοκράτες.

Δεν έχουν πρόβλημα να πεθάνουν διότι η θρησκεία τους υπόσχεται πως θα ανταμειφθούν για αυτή τη θυσία τους και έτσι δεν έχουν ούτε τύψεις ούτε ενδιασμούς να σκοτώσουν τους άπιστους.

H θρησκεία είναι το πρόβλημα και η λύση δεν είναι εύκολη. Αυστηρή εφαρμογή νόμων χωρίς εξαιρέσεις για θρησκείες. Έλεγχος του θρησκευτικού φανατισμού στους οργανωμένους τόπους λατρείας και των ιμάμηδων που «ανάβουν τις φωτιές».

Αυτά μόνο για αρχή, αν θέλουμε να ζούμε ήσυχοι στις χώρες μας.

Advertisements

Tagged: , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: