«Κατά φαντασίαν οι χημικοί αεροψεκασμοί!»


Το 2015 και το 2016 τρεις βουλευτές της Κυπριακής Βουλής είχαν κάνει επερώτηση για τα ίχνη που άφηναν τα αεροσκάφη στον ουρανό και κατά πόσο αυτά ήταν …αεροψεκασμοί.
 
Οι ομάδες που πιστεύουν στους αεροψεκασμούς το βρήκαν αυτό σαν θετικό σημάδι, χάρηκαν που κάποιοι ανέλαβαν πιο δραστήριο ρόλο και το διατράνωναν, ως παράδειγμα προς μίμηση, σε κάθε ευκαιρία.
 
Τα αποτελέσματα βγήκαν και όπως μας ενημερώνει η εφημερίδα Πολίτης και η κα Σάββα, το πόρισμα του Κυπριακού Υπουργείου Γεωργίας ήταν….(drum roll)… πως δεν υπάρχουν αεροψεκασμοί, πως τα ίχνη είναι ….παγάκια…και πως αρκεί να ξέρεις φυσική προκειμένου να καταλάβεις τι συμβαίνει.
Από όλα αυτά, που ήταν βέβαια αναμενόμενα, το πιο ωραίο ήταν η απάντηση του Υπουργείου Εξωτερικών το οποίο είχαν ενημερώσει πως και στο Ηνωμένο Βασίλειο υπήρχαν «αεροψεκασμοί» και ερωτήθη αν σκοπεύει να ενημερώσει την Αγγλική κυβέρνηση, είπε:
«Το υπουργείο Εξωτερικών δεν πρόκειται να υποβάλει ερώτηση στις βρετανικές αρχές, γιατί θέλει να διαφυλάξει τη σοβαρότητά του»
Με το παραπάνω νομίζω πως καταρρίπτουμε και την ιδέα πως στη Κύπρο οι έρευνες έχουν δείξει πως γίνονται αεροψεκασμοί, όπως μας έλεγαν οι συνωμοσιολόγοι.
Οι πιστοί της θεωρίας βέβαια δεν πρόκειται να αλλάξουν γνώμη, μιας και τίποτα δεν μπορεί το κάνει αυτό. Ακόμα και αν με κάποιο μαγικό τρόπο βρίσκονταν να πετούν δίπλα από αεροπλάνο που αφήνει ίχνη και μάζευαν με απόλυτη ακρίβεια δείγμα του ίχνους και αυτό φαινόταν σε εργαστήριο πως ήταν πάγος, ακόμα και τότε κάποια δικαιολογία θα έβρισκαν να απορρίψουν αυτό το αποτέλεσμα.
Και μπορεί να μην αλλάζουν γνώμη για το θέμα, αλλά επιμένουν να μη μας δίνουν ξεκάθαρες χειροπιαστές αποδείξεις πως όντως μας ψεκάζουν. Οι πηγές τους παραμένουν βίντεο του Youtube, και «μαρτυρίες» γραφικών τύπων που επίσης δεν προσφέρουν καμία απολύτως απόδειξη.
Αλλά τουλάχιστον προσφέρουν γέλιο σε μια δύσκολη περίοδο όπου το γέλιο λείπει.
αεροψεκασμοί Κύπρος
Advertisements

Tagged: ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: