Οι Εβραίοι, ο καρκίνος και η Χρυσή Αυγή


Το άρθρο αυτό το σκεφτόμουν πολύ καιρό πριν αποφασίσω να το γράψω. Δεν συνηθίζω να γράφω πολιτικά άρθρα σε αυτό το μπλογκ, μιας και είναι αφιερωμένο σε θέματα λογικής σκέψης και στην κατάρριψη δεισιδαιμονιών.

Όταν πρωτοδιάβασα λοιπόν το άρθρο σχετικά με το γιατί οι Εβραίοι δεν έχουν καρκίνο, κατάλαβα πως εδώ έχουμε μια ιδιαίτερη περίπτωση. Πρώτον έχουμε μια απίστευτη ιστορία όπου υποτίθεται οι Εβραίοι έχουν βρει το φάρμακο του καρκίνου και το χρησιμοποιούν προς όφελός τους. Μπούρδες. Δεν χρειάζεται να πάτε μακρυά. Μια απλή έρευνα και θα βρείτε στατιστικές για τους θανάτους από καρκίνο στο Ισραήλ που δεν είναι και πολύ διαφορετικοί από τον υπόλοιπο κόσμο.
Δεύτερον έχουμε μια κλασική περίπτωση αντισιωνισμού.

Το πρώτο μέρος ταιριάζει ακριβώς με αυτά που συνήθως ασχολούμαι, ενώ το δεύτερο όχι. Αλλά, ειδικά μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών, νομίζω πως έχουμε συγκοινωνούντα δοχεία, και πως το να κρυβόμαστε από την πραγματικότητα δεν είναι λύση στο πρόβλημα.

Και ποιά είναι η πραγματικότητα στην Ελλάδα; Είναι πως το 69% των Ελλήνων τρέφει από απλή αντιπάθεια μέχρι μίσος για τους Εβραίους. Δείτε τα ποσοστά των Ελλήνων που πιστεύουν πως τα παρακάτω τους εκφράζουν:

 • Οι Εβραίοι είναι πιο πιστοί στο Ισραήλ από τις χώρες στι οποίες ζούνε: 60%
 • Οι Εβραίοι έχουν υπερβολική δύναμη στον επιχειρηματικό κόσμο: 85%
 • Οι Εβραίοι έχουν υπερβολική δύναμη στις διεθνείς οικονομικές αγορές: 82%
 • Οι Εβραίοι μιλούν υπερβολικά σχετικά με αυτό που τους συνέβη στο ολοκαύτωμα: 60%
 • Οι Εβραίοι ενδιαφέρονται τί συμβαίνει μόνο στους δικούς τους: 53%

Μπείτε και διαβάστε και τα υπόλοιπα. Ένα μνημείο αντισημιτισμού που μπορεί να συγκριθεί μόνο με χώρες όπως Τουρκία και λοιπές αποκλειστικά και αυστηρά μουσουλμανικές! Στην ΕΕ είμαστε η χώρα με τον μεγαλύτερο δείκτη και νιώθω πραγματικά ντροπή.

Θέλουμε να λέμε πως είμαστε ο λαός που έδωσε τα φώτα του στους άλλους, πως είμαστε περήφανοι για τον πολιτισμό μας, ενώ παράλληλα τρέφουμε ένα απίστευτο μίσος για μια θρησκευτική μειονότητα.

Έχω γνωρίfourakisioannisfa8σει πολλούς ανθρώπους που ανήκουν σε αυτό το 69%. Με μερικούς έχω προσπαθήσει να μιλήσω και να καταλάβω από που προκύπτει αυτό το μίσος. Ειλικρινά κανείς δεν με έχει πείσει πως πραγματικά έχει κάτι χειροπιαστό. Κάτι που να δείχνει πως όντως, οι Εβραίοι είναι κακοί άνθρωποι που θέλουν το κακό της Ελλάδας, λες και η Ελλάδα κάνει τη διαφορά στην παγκόσμια οικονομία.

Ούτε μία από τις χιλιάδες συνωμοσίες για τις οποίες έχουν κατα καιρούς κατηγορηθεί οι Εβραίοι δεν έχει επαληθευτεί.

Οι Εβραίοι ήταν από την αρχή της ιστορίας τους ο αποδιοπομπαίος τράγος για πολλούς λαούς και ο λόγος ήταν πως αυτοί ήταν οι μόνοι χωρίς κάποια ηγεσία να τους προστατέψει. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα από τότε που αποφασίστηκε πως οι Εβραίοι έφταιγαν που ο Χριστός σταυρώθηκε. Έτσι, εκτός από όλα τα άλλα που τους «βαραίνουν», οι Εβραίοι πρέπει να κουβαλήσουν και το στίγμα της «δολοφονίας του θεού». Το γεγονός πως ο Ιησούς ήταν Εβραίος, πως πίστευε στον Εβραϊκό θεό και ένιωθε εντελώς Εβραίος, εξακολουθεί να διαφεύγει από όλους τους διανοούμενους που σπέρνουν το μίσος στο όνομα του θεού.

Έτσι λοιπόν φτάνουμε στο σήμερα όπου έχουμε άτομα που κυκλοφορούν με τον σταυρό είτε γύρω από το λαιμό είτε τατουάζ στην πλάτη, που δηλώνουν Χριστιανοί και ταυτοχρόνως μισούν, χωρίς να μπορούν επαρκώς να εξηγήσουν γιατί, τους ανθρώπους που έχουν την ίδια θρησκεία με τον δικό τους μεσσία. Είναι να απορείς για το πόσοι a-la-carte χριστιανοί υπάρχουν ανάμεσά μας.
Αλλά όταν οι ίδιοι οι Ποιμένες της εκκλησίας μιλάνε για εβραϊκές συνωμοσίες ανοιχτά από τον άμβωνα, για το πως οι Εβραίοι μας μισούνε και πως θέλουν να καταστρέψουν την Ορθοδοξία, τότε τί περιμένεις;

Υπό αυτό το πρίσμα και τα εξαιρετικά ντροπιαστικά νούμερα της έρευνας, δεν είναι να απορεί κανείς για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Εξηγούνται αμέσως. Οι Έλληνες, σε ποσοστό 69%, είμαστε ρατσιστές και κρυφοφασίστες. Πως αλλιώς να ερμηνευτούν αυτά τα νούμερα;

Δεν θα πρέπει λοιπόν να ξαφνιαστούμε με τα νούμερα της ΧΑ, αλλά ούτε και με πιθανή αύξησή τους στο μέλλον. Όταν σαν λαός είμαστε τόσο «φωτισμένοι» όσοι οι γείτονες Τούρκοι και λίγο πιο κάτω από φανατικά μουσουλμανικές χώρες όπου η γυναίκα που πέφτει θύμα βιασμού τιμωρείται με λιθοβολισμό, λογικό είναι να ψηφίσουμε και φασίστες που μιλούν ανοικτά για μίσος, έχουν στήσει εγκληματικές οργανώσεις, έχουν κάνει φόνους και απειλούν όποιον κινηθεί εναντίων τους.

Σε αυτή τη χώρα ο αντισημιτισμός είναι τόσο διαδεδομένος που είναι απορίας άξιο πως ένα κόμμα δεν εκμεταλλεύτηκε νωρίτερα αυτή τη κατάσταση. Αλλά πλέον ήρθε η ΧΑ και φρόντισε αυτό το κενό να κλείσει και οι ψηφοφόροι της να νιώσουν απενοχοποιημένοι. Ανήκουν πλέον σε μεγάλη ομάδα και δεν χρειάζεται να κρύβονται.

Η ΧΑ ήρθε για να μείνει, όχι γιατί έχει κάτι να προσφέρει, αλλά γιατί ταϊζει το ρατσιστικό μένος των Ελλήνων.

Δεν χρειάζεται να πέφτουμε από τα σύννεφα πλέον.

Διαβάστε και εδώ:

Advertisements

Tagged: , , ,

6 thoughts on “Οι Εβραίοι, ο καρκίνος και η Χρυσή Αυγή

 1. Π Ιουνίου 5, 2014 στο 15:53 Reply

  Tα ερωτήματα αυτά όπως τα παραθέτεις δεν οδηγούν στα συμπεράσματα που βγάζεις:

  «Οι Εβραίοι είναι πιο πιστοί στο Ισραήλ από τις χώρες στι οποίες ζούνε: 60%
  Οι Εβραίοι έχουν υπερβολική δύναμη στον επιχειρηματικό κόσμο: 85%
  Οι Εβραίοι έχουν υπερβολική δύναμη στις διεθνείς οικονομικές αγορές: 82%
  Οι Εβραίοι μιλούν υπερβολικά σχετικά με αυτό που τους συνέβη στο ολοκαύτωμα: 60%
  Οι Εβραίοι ενδιαφέρονται τι συμβαίνει μόνο στους δικούς τους: 53%»

  Όλα αυτά παραπέμπουν σε καχυποψία, ανασφάλεια πιθανόν λανθασμένη πληροφόρηση αλλά όχι ρατσισμό και αντισημιτισμό. Πιθανόν άλλες ερωτήσεις να οδηγούν στα συμπεράσματά σου, αλλά αυτές όχι,,

  Μου αρέσει!

  • Theodore Ιουνίου 5, 2014 στο 16:23 Reply

   Διαφωνώ. Μπορεί να προκαλούνται από λανθασμένη πληροφόρηση, αλλά παραπέμπουν ξεκάθαρα σε ρατσισμό. Όταν το μόνο κριτήριο αξιολόγησης του ατόμου είναι η θρησκεία τότε έχουμε ρατσισμό. Εφόσων δεν υπολογίζονται οι πράξεις, ο λόγος και οι προθέσεις του ατόμου, και υιοθετείται μια εικόνα βασισμένη μόνο σε ένα κριτήριο τότε έχουμε ρατσισμό.
   Επιπλέον, μην ξεχνάς πως οι ερωτήσεις είναι «ευγενικά» γραμμένες με στόχο την συλλογή πραγματικών θέσεων. Αν η ερώτηση ήταν «Πιστεύετε πως οι Εβραίοι είναι κατώτεροι από τους άλλους ανθρώπους» πολλοί θα δίσταζαν να εκφραστούν.
   Τέλος, αν στα παραπάνω συνυπολογίσεις και τη γενικότερη φιλολογία και αρθρογραφία, τότε έχεις ξεκάθαρη εικόνα.
   Σε ευχαριστώ για το σχόλιο.
   Φιλικά.

   Μου αρέσει!

 2. Υπάρχει ελπίδα; | greek skeptic Ιουλίου 20, 2014 στο 14:13 Reply

  […] Το 69% είναι αντισημίτες και δεν μιλάω για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, ο οποίος για αρκετούς (60%) είναι εβραίος. Μιλάω για την αντιπάθεια μέχρι το μίσος που αρκετοί έχουν για τους εβραίους και πάνω στους οποίους επιρρίπτουν ένα σωρό αμαρτίες, αληθινές ή μή, με αποτέλεσμα σε αυτή τη χώρα να μην μπορεί να ακουστεί μια άποψη που να μην ρίχνει το απόλυτο φταίξιμο στους Ισραηλίτες για την κατάσταση στην Παλαιστίνη, χωρίς να υβριστεί σχεδόν αμέσως με τρομακτική δύναμη και συνέπεια. Το να φοβόμαστε να γράψουμε, έστω και ανώνυμα, την άποψή μας για το Παλαιστινιακό (εκτός ελάχιστων λαμπερών περιπτώσεων) πιο πολύ από όσο φοβόμαστε να μιλήσουμε για το Ισλάμ που έχει και παράδοση στις δολοφονίες των επικριτών του, λέει πολλά. […]

  Μου αρέσει!

 3. Υπαρχει ελπίδα; | ELLINIKA HOAXES Σεπτεμβρίου 17, 2014 στο 17:23 Reply

  […] Το 69% είναι αντισημίτες και δεν μιλάω για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, ο οποίος για αρκετούς (60%) είναι εβραίος. Μιλάω για την αντιπάθεια μέχρι το μίσος που αρκετοί έχουν για τους εβραίους και πάνω στους οποίους επιρρίπτουν ένα σωρό αμαρτίες, αληθινές ή μή, με αποτέλεσμα σε αυτή τη χώρα να μην μπορεί να ακουστεί μια άποψη που να μην ρίχνει το απόλυτο φταίξιμο στους Ισραηλίτες για την κατάσταση στην Παλαιστίνη, χωρίς να υβριστεί σχεδόν αμέσως με τρομακτική δύναμη και συνέπεια. Το να φοβόμαστε να γράψουμε, έστω και ανώνυμα, την άποψή μας για το Παλαιστινιακό (εκτός ελάχιστων λαμπερών περιπτώσεων) πιο πολύ από όσο φοβόμαστε να μιλήσουμε για το Ισλάμ που έχει και παράδοση στις δολοφονίες των επικριτών του, λέει πολλά. […]

  Μου αρέσει!

 4. Κριμα! Δεκέμβριος 11, 2016 στο 00:58 Reply

  …»αποφασίστηκε»…?…οτι σταύρωσαν τον Χριστό ή οντως σταλυρωσαν τον Χριστό?

  Εννοεις ότι όντως τον σταύρωσαν…, σωστά?

  Ή μήπως εννοείς πως δεν τον σταύρωσαν?
  Απλά » καποιοι» αποφασισαν πως ,
  τον σταύρωσαν καποιοι άλλοι που ομως δεν ηταν οι Εβραίοι?…
  (ετσι παλι για να συκοφαντηθουν οι αθώοι Εβραίοι…?)

  Μπερδεμενα τα λες και πας να μας μπερδεψεις.Μονον που δεν μπερδευονται τα πραγματα οσο κι αν θες να τα μπερδευεις εσυ !

  Μου αρέσει!

  • Greek Skeptic Δεκέμβριος 11, 2016 στο 01:54 Reply

   Ευχαριστώ για το σχόλιο. Εννοώ πως τον Ιησού τον σταύρωσαν οι Ρωμαίοι.

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: