Οι αριθμοί πίσω από τα chemtrails


Έχω γράψει αρκετές φορές για τη συνωμοσία των αεροψεκασμών. Μια θεωρία που, εν συντομία, λέει πως οι «κακοί» προσπαθούν να μας σκοτώσουν ψεκάζοντας βαρέα μέταλλα στην ατμόσφαιρα. Το παρακάτω κείμενο είναι από ένα site μιας ομάδας «ακτιβιστών» που διαμαρτύρονται για αυτούς τους αεροψεκασμούς.

Ψεκάζουν βαρέα μέταλλα (αλουμίνιο, βάριο και στρόντιο)!

Καταστρέφουν την πανίδα και την χλωρίδα! Το νερό που πίνουμε και τον αέρα που αναπνέουμε! Καταστρέφουν την υγεία μας άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα! Καταστρέφουν το παρόν και το μέλλον μας!

Δεν θέλω να σταθώ στα προβλήματα που έχει η θεωρία. Τα έχω αναλύσει σε αρκετά άλλα άρθρα, όπου έχω αναφερθεί στα θέματα φυσικής που προκύπτουν, στο γεγονός πως δεν έχουν ούτε μία απόδειξη πως οι άσπρες γραμμές είναι χημικές, ή στην έλλειψη κάθε λογικής πίσω απο τη θεωρία καθώς και την παντελή αδυναμία/επιθυμία να δούνε τα επιστημονικά στοιχεία τα οποία την διαψεύδουν.

Σήμερα έχω καλή διάθεση. Τόσο καλή που αντί να πάρω τον αρνητικό δρόμο και να προσπαθήσω να δείξω πως δεν συμβαίνουν αεροψεκασμοί, θα δεχθώ πως συμβαίνουν! Ναι, συμβαίνουν, μας ψεκάζουν αεροπλάνα για να μας σκοτώσουν ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο θέλετε, δεν έχει σημασία.

Αυτό που θα κάνουμε σε αυτό το άρθρο θα είναι να δούμε τους αριθμούς αυτής τη συνωμοσίας. Δηλαδή, τί χρειάζεται να γίνει για να είναι αληθινή.

Ξεκινάμε.

Αν θέλει ένας αγρότης να ψεκάσει το χωράφι του θα προσλάβει ένα ψεκαστικό αεροπλάνο το οποίο χρησιμοποιεί ένα διάλυμα που περιέχει περίπου 5 γραμμάρια ζιζανιοκτόνο σε κάθε 26 λίτρα.

Ένα απλό ψεκαστικό για χωράφια, μπορεί να ψεκάσει 4 στρέμματα με αυτά τα 26 λίτρα, δηλαδή για 1 στρέμμα (1000 τερτ. μέτρα), χρειαζόμαστε περίπου 6,5 λίτρα.

Συνεπώς για να ψεκαστεί μια χώρα με την επιφάνεια της Ελλάδας με 131.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα θα χρειαζόμασταν περίπου 786.000.000.000 λίτρα. Δηλαδή 786 δισεκατομμύρια λίτρα ψεκαστικού υγρού, ή 786 εκατομμύρια τόνους. Ένα τεράστιο νούμερο όταν σαν χώρα εισάγουμε περίπου 22 εκατομμύρια τόνους πετρελαίου το χρόνο.

Αφού υπολογίσαμε τη συνολική ανάγκη μας σε ψεκαστικό υγρό, πρέπει να δούμε πόσα αεροπλάνα χρειαζόμαστε για να ψεκάσουμε αυτή τη ποσότητα.

Ένα αεροπλάνο τύπου Boeing 747 μπορεί να κουβαλήσει περίπου 110.000 κιλά βάρους. Αυτό σημαίνει πως για να ψεκαστούν οι 786 εκατομμύρια τόνοι υγρού χρειαζόμαστε 7 εκατομμύρια αεροπλάνα, μόνο για την Ελλάδα!

Δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω πόσες πτήσεις έχουμε την ημέρα στην Ελλάδα, αλλά κάθε μέρα, σε όλο τον κόσμο πετάνε περίπου 93.000 αεροπλάνα. Ακόμα και αν πετούσαν 93.000 αεροπλάνα την ημέρα στην Ελλάδα, θα χρειαζόμασταν περίπου 75 μέρες για να καλυφθεί όλη η έκταση της χώρας.

Για τη μεταφορά των 785 εκατομμυρίων τόνων ψεκαστικού υγρού από τα εργοστάσια παραγωγής, αν υποθέσουμε πως αυτά τα εργοστάσια είναι στην Ελλάδα, προς τα αεροδρόμια, θα χρειαζόμασταν περίπου 35 φορές περισσότερα βυτιοφόρα από όσα χρησιμοποιούνται σήμερα για τη μεταφορά πετρελαίου σε όλη την Ελλάδα. Μιλάμε για χιλιάδες βυτιοφόρα τα οποία θα μποτιλιάρονταν με τις ώρες στις εισόδους και εξόδους των αεροδρόμιων της χώρας, μιας και αυτός θα ήταν ο μοναδικός τους προορισμός, χωρίς να τα προσέξει κανένας.

Αν πραγματικά είχαμε τόσες πτήσεις όσες χρειάζονται για να ψεκαστεί όλη η χώρα επαρκώς, τότε ο ουρανός θα ήταν κάπως έτσι.

Coruscant_apartment_view

Αυτή η κίνηση αεροπλάνων βέβαια θα έπρεπε να περάσει απαρατήρητη, όπως απαρατήρητο θα έπρεπε να περάσει και το μποτιλιάρισμα τους στους διάδρομους απογείωσης, καθώς ο χρόνος αναμονής ενός απλού επιβατικού αεροσκάφους για απογείωση θα αυξανόταν τραγικά προκειμένου να βολευτεί ο γιγαντιαίος αριθμός αεροπλάνων που θα πετάνε.

Η αύξηση των πτήσεων θα ήταν τέτοια που οι περιοχές γύρω από τα αεροδρόμια θα είχαν τόση πολύ και συνεχόμενη φασαρία, 24 ώρες το 24ωρο, που θα γίνονταν ουσιαστικά μια κόλαση θορύβου. Οι αξίες των ακινήτων θα έπεφταν κατακόρυφα και θα έπρεπε να περάσει και αυτό απαρατήρητο.

Το πλήθος των ανθρώπων που θα έπρεπε να εργάζεται για όλα τα παραπάνω είναι τόσο μεγάλος που λογικά δεν θα είχαμε πλέον ανεργία και όλοι θα είχαμε στην οικογένειά μας τουλάχιστον ένα άτομο που να εμπλέκεται.

Όλοι αυτοί οι εκατομμύρια υπάλληλοι που θα εμπλέκονται σε όλη τη διαδικασία των ψεκασμών, από την παραγωγή τους, τη μεταφορά τους, τον έλεγχο, τη φόρτωση, τις πτήσεις, τη συντήρηση των αεροσκαφών και όχι μόνο, χημικοί, πιλότοι, πλήρωμα εδάφους, πλήρωμα βυτιοφόρων, εργάτες εργοστασίων, λογιστές, συντηρητές αεροσκαφών, όλοι αυτοί θα έπρεπε να διατηρήσουν τη σιωπή τους. Κανείς δεν θα έπρεπε να μιλήσει, όλα αυτά τα χρόνια που το έγκλημα συμβαίνει, ούτε και στο νεκροκρέβατό του.

Από τους 785 εκατομμύρια τόνους ψεκαστικού υγρού που θα χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα μόνο, δεν θα έπρεπε να πέσει σε λάθος χέρια ούτε ένα λίτρο, διότι αυτό θα ήταν ισχυρή απόδειξη πως η συνωμοσιολόγοι έχουν δίκαιο. Ενώ κάθε χρόνο έχουμε ατυχήματα στη διαδικασία μεταφοράς των 22 εκατομμύρια τόννων πετρελαίου, με σχεδόν 30 φορές μεγαλύτερη ποσότητα ψεκαστικού υγρού δεν θα πρέπει να ανοίξει ρουθούνι.

Νομίζω πως φτάνουν οι αριθμοί.

Όλοι οι παραπάνω αριθμοί είναι μόνο για την Ελλάδα, μια μικρή χώρα. Η Γαλλία είναι 6 φορές μεγαλύτερη από εμάς και ας μην αναφερθώ στις ΗΠΑ, ή στη Ρωσία.

Πείτε μου τώρα, τί είναι πιο πιθανό να συμβαίνει, τα αεροπλάνα να αφήνουν παγωμένους υδρατμούς στο πέρασμά τους, μια διαδικασία που η επιστήμη έχει εξηγήσει σε μεγάλη λεπτομέρια, είναι κατανοητή και μπορεί να επαναληφθεί σε πείραμα, ή να έχει υφανθεί μια συνωμοσία του μεγέθους που ανέφερα παραπάνω και να μην έχει σκάσει στα μούτρα των υπευθύνων;

Advertisements

Tagged:

15 thoughts on “Οι αριθμοί πίσω από τα chemtrails

 1. Δ.Σιαμαντούρας Μαΐου 2, 2014 στο 19:50 Reply

  Μπορώ να το αναδημοσιεύσω και στο δικό μου μπλόγκ?
  Με τον απαραίτητο ενεργό συνδεσμο προς την πηγή φυσικά.

  Μου αρέσει!

 2. […] πηγή: Οι αριθμοί πίσω από τα chemtrails […]

  Μου αρέσει!

 3. I.A. Μαΐου 3, 2014 στο 23:43 Reply

  Μαζι σου ειμαι, αλλα οι υπολογισμοι ειναι λαθος.
  131.000 km2 * 1.000.000 = 131.000.000.000 m2 / 1.000 = 131.000.000 στρ.
  131.000.000 στρ * 6,5 lit/στρ = 851.500.000 lit = 851.500 ton

  Μου αρέσει!

  • Theodore Μαΐου 4, 2014 στο 00:06 Reply

   Φίλε Ι.Α. έχεις δίκιο.
   Αυτό που με προβληματίζει δεν είναι ότι έκανα λάθος(κάνω συχνά), αλλά ότι, μην έχοντας κρατήσει τους αρχικούς μου υπολογισμούς, δεν ξέρω που έκανα το λάθος.
   Βέβαια, με το νέο νούμερο που προκύπτει αλλάζει η εικόνα αρκετά μιας και τα αεροπλάνα που θα χρειάζεσαι για να ψεκάσεις αυτή τη ποσότητα γίνονται 7.740 περίπου.
   Από εδώ και πέρα όμως η εικόνα παραμένει σχεδόν η ίδια, μιας και τα 7.740 αυτά αεροπλάνα θα έπρεπε να προστεθούν σε αυτά που πετούν σήμερα και να παίρνουν κάθε φορά πλήρες φορτίο υγρού, κτλ.
   Άρα η αύξηση στην εναέρια κίνηση, στα βυτία και όλα όσα αναφέρω δεν θα ήταν τόσο μεγάλη, αλλά θα υπήρχε και θα ήταν σημαντική.
   Σε ευχαριστώ για τη διόρθωση.

   Μου αρέσει!

 4. Άννα Σαββίδου Μαΐου 4, 2014 στο 00:08 Reply

  Αυτή η σελίδα για τους αεροψεκασμους εχει να κλείσει πολλά στόματα… http://www.sfak.org/page/contrails%20-%20chemtrails%20-%20%CF%88%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF/519

  Μου αρέσει!

 5. I.A. Μαΐου 4, 2014 στο 17:06 Reply

  Το λαθος εγινε 1ον γιατι αντι για 6,5 lit/στρ. πολλαπλασιασες με 6 lit/στρ. και 2ον γιατι πολλαπλασιασες αυτα τα 6 lit με m2 αντι για στρεμματα, που ειναι 1000 φορες λιγωτερα.
  Σε καθε περιπτωση ο αριθμος των πτησεων που προκυπτει ειναι τεραστιος και φυσικα ολος ο συλλογισμος ηταν, αν μη τι αλλο, ευρηματικος.

  Κατα την γνωμη μου ομως, το γεγονος οτι παρ’ ολο που τοσα χρονια ( πρεπει να χρονολογειται απο την εποχη που πρωτοεμφανιστηκαν κινητηρες αεριοπροωθησης ) και τοσοι πολλοι ασχολουνται με αυτο το ευφανταστο σεναριο και δεν εχουν καταφερει να παρουσιασουν ουτε καν μια απτη αποδειξη, ειναι αρκετο για να χαρακτηρισει κανεις αυτη την υποθεση αστεια συνομωσιολογια. Φυσικα στις απτες αποδειξεις δεν συμπεριλαμβανονται φωτογραφιες και βιντεο με contrails που ο καθενας «εξηγει» συμφωνα με την ιδεοληψια του, ενω εξηγουνται με πιο απλο και σιγουρα πιο επιστημονικο τροπο.
  Επισης η ασυμφωνια αναμεσα στις διαφορες «φραξιες» σχετικα με το τι ψεκαζουν ( Al, Ba, Sr κλπ ), γιατι ψεκαζουν ( ελεγχος νου, ελεγχος κλιματος κλπ ) και η απουσια αποδειξεων σχετικα με τα συμπτωματα των ψεκασμων, καθιστουν αυτη την ιστορια καφενειακη συζητηση αναμεσα σε πιστους, μια και η υποθεση αυτη εχει ξεκαθαρα χαρακτηριστικα θρησκειας με τις απαραιτητες αιρεσεις. Και βεβαια οπως συμβαινει με τους πιστους της καθε θρησκειας, η λογικη συζητηση μαζι τους ειναι αδυνατη. Αν η λογικη και η πραγματικοτητα δεν συμφωνουν με τις ιδεοληψιες του πιστου, τοσο το χειροτερο γι’ αυτες.

  Φυσικα αν στο νοημα των παραπανω αντικαταστασεις την λεξη ψεκασμοι, με τις λεξεις μεταλλαγμενα, χημικα, ζωδια, μαγεια, ομοιοπαθητικη, φενγκ σουι και οτι αλλη πετρια κυκλοφορει, δεν αλλαζει τιποτα, ισχυουν τα ιδια.

  Με την ευκαιρια, συγχαρητηρια για το site σου.

  Μου αρέσει!

  • Theodore Μαΐου 4, 2014 στο 17:49 Reply

   Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όλα αυτά στα οποία αναφέρεσαι τα έχω γράψει. Θα βρεις εκτενές άρθρο για chemtrails, ομοιπαθητική και πολλά άλλα αν δεν βαριέσαι να ψάξεις.
   Το εντυπωσιακό είναι πως το περί θρησκείας το έχω γράψει και εγώ στο πρώτο άρθρο για το θέμα, αν θυμάμαι καλα.

   Μου αρέσει!

 6. I.A. Μαΐου 4, 2014 στο 18:53 Reply

  Το ξερω οτι τα εχεις γραψει, εχω διαβασει τα περισσοτερα αρθρα σου.

  Μου αρέσει!

 7. The Schrodinger's Dragon Μαΐου 14, 2014 στο 10:16 Reply

  Χαχαχαχαχαχαχα, να ξέρεις πάντως ότι οι ψεκασμένοι δεν τα έχουν καθόλου καλά με τις ποσοτικές αναλύσεις. Γι αυτό κι εγώ προσπάθησα τουλάχιστον να τους το εξηγήσω με βάση την αντίστοιχη ποιοτική ανάλυση: http://schrodingers-dragon.blogspot.com/2013/12/sprayed-or-stupid.html

  Το μοτιλιάρισμα στους διαδρόμους απογείωσης με συγκίνησε! 🙂

  Μου αρέσει!

  • Theodore Μαΐου 14, 2014 στο 11:02 Reply

   Με κέδισες με τον Big Lebowski. Είσαι δικός μου άνθρωπος!

   Μου αρέσει!

 8. Βatcic Μαΐου 14, 2014 στο 10:18 Reply

  Χαχαχαχαχα, να ξέρεις πάντως ότι οι ψεκασμένοι δεν τα πάνε καλά με τις ποσοτικές αναλύσεις. Αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος για τον οποίον εγώ αποπειράθηκα να τους εξηγήσω ποιοτικά τη βλακεία τους: http://schrodingers-dragon.blogspot.com/2013/12/sprayed-or-stupid.html

  Το μποτιλιάρισμα πάντως στους διαδρόμους απογείωσης με συγκίνησε! 🙂

  Μου αρέσει!

 9. […] σε προηγούμενο άρθρο πως η ποσότητα του ψεκάσιμου υλικού δεν είναι καθόλου […]

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: