O Έλληνας που έσωσε τον κόσμο.


Υπάρχουν στιγμές που είμαι χαρούμενος για εμάς τους Έλληνες. Έχουμε κατά καιρούς βγάλει μεγάλα μυαλά και τεράστιους επιστήμονες τους οποίους σέβεται όλη η ανθρωπότητα. Αν το καλοσκεφτείς, για μικρή χώρα των 11 εκατομμυρίων κατοίκων, τα έχουμε πάει πολύ καλά και έχουμε βγάλει από φιλόσοφους σαν τον Πλάτωνα μέχρι και γιατρούς σαν τον Παπανικολάου. Μια ατελείωτη σειρά εξαιρειτκά σημαντικών ατόμων που έγραψαν ιστορία.

Σε όλους τους παραπάνω θα πρέπει να προσθέσουμε ίσως τον μεγαλύτερο Έλληνα αλλά σίγουρα τον πιο άγνωστο, τον Γιώργο Καβάσιλα, τον άνθρωπο που έδωσε ένα γερό μάθημα στους ερπετόμορφους που μας εξουσιάζουν, τους νίκησε, δηλαδή τον αρχηγό τους και μετά γύρισε να μεταφέρει το μήνυμα της νίκης σε όλους εμάς. Αυτός ο ήρωας για τον οποίο δεν έχουν γραφτεί τραγούδια είναι χωρίς αμφιβολία ο σημαντικότερος Έλληνας όλων των εποχών!

Η ιστορία του είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Κάποια στιγμή, υπό απροσδιόριστες συνθήκες, απήχθει από εξωγήινους και βρέθηκε στη σελήνη όπου είναι η βάση τους. Παρόλο που προσπάθησαν να τον ναρκώσουν, αυτός χάρη στην εσωτερική του δύναμη, κατάφερε όχι μόνο να τους ξεφύγει, αλλά περνώντας μέσα από μια σειρά από τοίχους χωρίς να τους σπάσει, έφτασε στον αρχηγό τους, ένα ερπετόμορφο ον με λέπια και μακρυά μαλλιά, στο οποίο έδειξε τι δύναμη μπορεί να έχουν οι άνθρωποι. Ο ερπετόμορφος αρχηγός κατάλαβε τι δύναμη έχουμε και αποφάσισε να μας αφήσει ήσυχους και να μην μας ξαναενοχλήσει.

Δεν ξέρω αν μπορείτε να καταλάβετε το επίτευγμα αυτού του ανθρώπου. Είναι μεγαλύτερο από όλα όσα έχουν πετύχει όλοι οι Έλληνες που διακρίθηκαν εις τους αιώνας των αιώνων!

Αλλά μάλλον πρέπει να κάνω μια αναδρομή σε ιστορικά γεγονότα που προηγούνται του κατορθώματος που περιγράφω παραπάνω προκειμένου να καταλάβετε όλοι για τί μιλάω.

Είναι εδώ και χρόνια γνωστό πως μια εξωγήινη φυλή ερπετόμορφων πλασμάτων μας εξουσιάζει και μας ελέγχει. Η φυλή αυτή έχει έρθει από τον αστερισμό του Δράκοντα και έχει στήσει βάση τη σελήνη. Προσοχή, δεν έχει στήσει βάση στη σελήνη αλλά τη σελήνη. Δηλαδή ολόκληρη η σελήνη είναι τεχνιτή, ένα μεγλάλο Death Star το οποίο είναι βέβαια κούφιο και μέσα στο οποίο κρύβονται αυτά τα πλάσματα.

Οι ερπετοειδείς αυτοί εξωγήινοι έχουν σαν μοναδικό στόχο να ελέγξουν τον άνθρωπο και να τον υποτάξουν. Δεν ξέρουμε γιατί δεν το έχουν κανει μέχρι σήμερα μιας και αν έχουν τεχνολογία που επιτρέπει την κατασκευή μιας αστρικής βάσης σε μέγεθος φεγγαριού, τότε έχεις τεχνολογία πολύ ανώτερη από τη δική μας και συνεπώς η κατάκτηση της ανρθωπότητας θα ήταν θέμα δευτερολέπτων. Υποπτευόμαστε πως η αδυναμία τους να μας καταλάβουν οφείλεται στο γεγονός πως οι εξωγήινοι από τον Σείριο, οι πρόγονοι των Ελλήνων, αντιστέκονται στα ερπετόμορφα αυτά πλάσματα και οι αντιπρόσωποί τους στη Γη, οι ΕΛ με τα υπερόπλα τους, είναι η πρώτη γραμμή άμυνας.

Έτσι λοιπόν, έχοντας πλέον το ιστορικό πλαίσιο της κατάστασης μπορείτε να καταλάβετε το μέγεθος του κατορθώματος του Γιώργου Καβάσιλα. Ένα τεράστιο γεγονός με όχι απλώς παγκόσμιες αλλά διαγαλαξιακές συνέπειες! Η υπέρτατη νίκη κόντρα στον υπέρτατο αντίπαλο. Και όλα αυτά από έναν Έλληνα ήρωα.

Αν αμφιβάλετε για τα λεγόμενά μου δεν έχετε παρά να ακούσετε τον ίδιο τον Γιώργο να εξιστορεί την περιπέτειά του και να αποκαλύπτει πτυχές που ήταν άγνωστες μέχρι τώρα και πλέον αποδεικνύουν την αλήθεια των λόγων του.

Χάρη σε αυτή τη μάχη και τη μοναδική νίκη μπορούμε πλέον να απολαύσουμε τη ζωή μας σε αυτό τον πλανήτη χωρίς άγχος για το πότε θα καταλυθεί ο πολιτισμός από ένα στρατό φρικτών πλασμάτων που θα μας σκλαβώσουν και θα μας σκοτώσουν με αργούς και βασανιστικούς τρόπους.

Να είναι πάντα καλά ο Γιώργος! Θα πίνω πάντα στην υγειά του.

Advertisements

Tagged: , , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: