Όταν δεν υπάρχει ελπίδα…


Το βίντεο που θα βρείτε παρακάτω κυκλοφορεί από το 2007. Το είχα δει και λίγο παλαιότερα αλλά νομίζω πως πλέον είναι επίκαιρο.

Στο βίντεο αυτό δεν θα δείτε τίποτε άλλο από ένα ποτιστικό κήπου και ένα όμορφο ουράνιο τόξο. Η φωνή που ακούγεται είναι μιας κυρίας στην οποία ανήκουν, υποθέτω, ο κήπος, το γκαζόν και το ποτιστικό, όχι πως αυτό έχει σημασία, απλώς το αναφέρω.

Η κυρία αυτή, για εσάς που μπορεί να δυσκολευτείτε με τα αγγλικά της, λέει πολύ ξεκάθαρα πως το ουράνιο τόξο που δημιουργείται από τη διάθλαση του φωτός στα σταγονίδια του νερού δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Όπως λέει, πριν από 20 χρόνια, τέτοια φαινόμενα, ουράνιο τόξο τόσο κοντά στο έδαφος, δεν υπήρχαν και καταλήγει αβίαστα στο συμπέρασμα πως αυτό που βλέπει είναι προϊόν κάποιων χημικών ουσιών που κάποιοι βάζουν μέσα στο νερό.

Είναι προφανές πως δεν ξέρει πως δημιουργούνται τα ουράνια τόξα και ούτε και την ενδιαφέρει να μάθει. Αντιθέτως εξασκεί τα ακτιβιστικά της ένστικτα και αυτομάτως μπαίνει και αυτή στην ομάδα των συνωμοσιολόγων που ξέρουν την Αλήθεια, είναι ξύπνιοι (σε αντίθεση με εμάς που κοιμόμαστε), δεν είναι πρόβατα (σε αντίθεση με εμάς που ακολουθούμε τυφλά) και που κάνουν κάτι για το καλό της κοινωνίας (σε αντίθεση με εμάς που είμαστε βολεμένοι).

Καμιά φορά με πιάνουν οι μαύρες μου και σκέφτομαι πως δεν υπάρχει ελπίδα…

Advertisements

Tagged: ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: