Ας παίξουμε ένα παιχνίδι!


Ας παίξουμε ένα παιχνίδι!

Ας πάρουμε τη δήλωση του Σαμαρά περί δωρεάν WiFi και ας δούμε πως αυτή μπορεί να ενταχθεί στη συνωμοσιόσφαιρα.

Τί είπε ο Σαμαράς; Δωρεάν WiFi; Κάποιο λάκκο έχει η φάβα (αξιωματικά, δεν χρειάζονται αποδείξεις για αυτό). Ας δούμε λοιπόν τί “γνωρίζουμε” μέχρι σήμερα:

 • Η Λέσχη Μπίλντενμπεργκ είναι η ομάδα που ελέγχει όλη την ανθρωπότητα.
 • Ο έλεγχος του ατόμου είναι ο βασικός της στόχος.
 • Αυτός θα επιτευχθεί με την Obama Care όπου θα τοποθετηθεί τσιπάκι σε όλους τους Αμερικανούς και
 • Με το τσιπάκι (aka “χάραγμα” και δεν εννοώ την ανατολή του ήλιου η οποία γράφεται αλλιώς) του Αντίχριστου που θα μπει σε όλους τους Χριστιανούς (δες αποκάλυψη Ιωάννη). Σε αυτό θα συμμετέχει ενεργά και ο Άδωνις Γεωργιάδης (ως υπουργός Υγείας) του οποίου η διάθεση να διαφημίζει την πίστη του στο Χριστό δεν ξεγελά κανένα.
 • Το τσιπάκι για να λειτουργήσει και να στείλει τις πληροφορίες χρειάζεται να συνδεθεί με κάτι.
 • Θα συνδεθεί βέβαια με τους servers της Google όπου θα τηρούνται όλες οι πληροφορίες που θα συλλεχθούν.
 • Για να λειτουργήσει η σύνδεση όμως χρειάζεται ένα μέσο το οποίο θα μεταφέρει την πληροφορία.
 • Αυτό το μέσο θα είναι το WiFi το οποίο μαζί με τα κινητά, που ήδη κάνουν αυτή τη δουλειά μέχρι να μπει το τσιπάκι παντού, θα λειτουργήσει ως μεσάζον.
 • Αλλά η επένδυση είναι μεγάλη και δεν μπορεί να δικαιολογηθεί εύκολα ένα δίκτυο ασύρματο σε όλη την Ελλάδα, ειδικά αν σκεφτούμε πως το WiFi σκοτώνει όπως και τα κινητά.
 • Συνεπώς το δίκτυο θα πρέπει να φτιαχτεί με πρόσχημα κάτι άλλο. Το WiFi θα είναι το “δωράκι” που θα κάνει η κυβέρνηση του Σαμαρά, η οποία είναι μαριονέτα της Γερμανίας, η οποία είναι μαριονέτα της ΕΕ, η οποία είναι μαριονέτα του ΔΝΤ, το οποίο είναι μαριονέτα της Παγκόσμιας Τράπεζας, η οποία είναι μαριονέτα της Λέσχης Μπίλτνενμπεργκ, στους Έλληνες.
 • Για να δεχθούν κάτι τέτοιο οι Έλληνες, που είναι και πονηροί, θα πρέπει να μην μπορούν να “το δουν” να έρχεται. Πως θα γίνει αυτό; Αν τους αποσπάσουμε τη προσοχή.
 • Θα κατασκευαστεί λοιπόν ένα τεράστιο χρέος από το πουθενά, το οποίο θα βάλει τη χώρα σε απίστευτες οικονομικές και όχι μόνο περιπέτειες, οι οποίες θα έχουν σαν συνέπεια να πέσει κατακόρυφα το βιοτικό επίπεδο του Έλληνα ώστε να μην μπορεί να επιβιώσει και, στη καθημερινή του προσπάθεια να “πάρει αέρα”, να μη δει το πραγματικό κίνητρο του Σαμαρά.
 • Αυτή η προσπάθεια βέβαια χρειάζεται οργανωμένη δουλειά και συντονισμένες επιχειρήσεις, οπότε, πέραν των μνημονίων, θα χρησιμοποιήσουμε και τους αεροψεκασμούς που, παρόλο που σε όλο τον κόσμο γνωρίζουν τη φριχτή αλήθεια για τις συνέπειές τους, έχουν αποδειχθεί ένα εξαιρετικό εργαλείο παραπλάνησης και ελέγχου του μυαλού.
 • Με αυτές τις κινήσεις, όχι μόνο δεν θα καταλάβουν οι Έλληνες τί πάμε να κάνουμε, αλλά θα τους φάμε και τον απέραντο ορυκτό πλούτο, τα έσοδα του οποίου θα πάνε στη GazProm (πιόνι της Λέσχης Μπίλντενπμεργκ).
 • Ο στόχος βέβαια είναι να ελέγχουμε συνεχώς τους Έλληνες και να τους “κρατάμε κάτω” μιας και είναι γνωστό πως κατάγονται από τον Σείριο (δες μαρτυρίες γνωστών αηδών) και το αίμα τους περιέχει το Ιχώρ, μια ουσία που αν αφεθεί ελεύθερη, θα τους κάνει όλους (τους Έλληνες, όχι άλλους) σχεδόν υπερήρωες και θα τους φέρει σε στενή επαφή με τον θεό (των Χριστιανών, όχι άλλους).
 • Γιατί μόνο οι Έλληνες μπορούν να δουν, αν ενεργοποιηθεί το Ιχώρ, την αληθινή φύση των μελών της Λέσχης που δεν είναι άλλη από την ερπετική. Θα καταλάβουν δηλαδή πως είμαστε ερπετά με μορφή ανθρώπου που έχουμε έρθει από τον αστερισμό του Δράκοντα, συνεχίζοντας το κυνήγι των Ελλήνων του Σείριου όταν οι τελευταίοι βρήκαν καταφύγιο στη Γη μετά από ένα διαπλανητικό πόλεμο διαρκείας (όχι σαν το γάλα, μεγαλύτερης).
 • Τελικός και απόλυτα μυστικός στόχος είναι βέβαια η καταστροφή του Ελληνισμού, της Ορθοδοξίας και κάθε τί Ελληνικού στον πλανήτη, από την Ακρόπολη μέχρι το σουβλάκι.

Απλά πράγματα. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

ΥΓ: Το κλείσιμο και η ανακατάληψη της ΕΡΤ από τα στρατεύματα κατοχής (δες ΜΑΤ) δεν έχει άμεση σχέση με το παραπάνω σχέδιο, αλλά ο Bill (Gates), ο ηγέτης της Λέσχης, δεν μπορούσε άλλο να βλέπει τον Σπύρο Παπαδόπουλο να τα πίνει κάθε Σάββατο βράδυ.

Advertisements

Tagged: , ,

6 thoughts on “Ας παίξουμε ένα παιχνίδι!

 1. ateschner Νοέμβριος 6, 2013 στο 16:58 Reply

  Now I understand what Google is building these structures for.
  http://www.mirror.co.uk/news/world-news/what-google-building-san-franciso-2679184
  They are huge babtizing centers to initiate the newly chipped.
  All the rest is obvious…

  Μου αρέσει!

 2. pacman Νοέμβριος 7, 2013 στο 10:06 Reply

  Αυτα γραφεις για πλακα αλλα για καποιους συντομα θα γινει πραγματικη και φυσικη απαντηση στο δωρεαν wifi

  Μου αρέσει!

 3. Δίσκος Νοέμβριος 9, 2013 στο 10:51 Reply

  τί εξυπνάδες είναι ετούτες..; –Έτσι θα ξεπεράσετε την υπόσχεση «παπαριά» του ξεστόμισε τό Αντωνάκη..;
  Αλήθειες και ψέμματα μαζί, με κάποιες υπερβολές και μία δόση ειρωνείας, έτσι ο ανώνυμος «σκεπτικός» υπαλληλίσκος προσφέρει τις υπηρεσίες του στα αφεντικά του..; –Με την σύγχιση και τόν ψυχολογικό εκφοβισμό..;
  Για να σας πώ κι εγώ κάτι. Υπάρχει κόσμος πιά που δέν τρώει κουτόχορτο και δέν μασάει από δημοσιεύματα «σκεπτικών» κ.α. άλλων δήθεν «έξυπνων», που το καλύτερο που ξέρουν είναι να μεταφράζουν αμερικανικές σελίδες κι αυτο όχι καλά.
  Όχι ότι διαβάζω βεβαίως τό …ότι είναι αυτό το πράγμα που έχετε οι «σκεπτικοί», βρέθηκα από πάσα ενός «περιφεριακού» (http://dexiextrem.blogspot.gr/2013/11/alert-wifi.html) «δικού σας».–дураков..!
  Άιντε, καλή δουλεία.

  Μου αρέσει!

  • tmagoula Νοέμβριος 9, 2013 στο 11:14 Reply

   Μετά από αυτό είναι προφανές πως τα ληγμένα ναρκωτικά είναι ευρέως διαθέσιμα.

   Μου αρέσει!

 4. Δίσκος Νοέμβριος 9, 2013 στο 22:01 Reply

  Ούπς, πετύχαμε «φλέβα»..! Μεγάλε και «λογικέ» Conan Doyle, εσύ πουλάς «ναρκωτικά» της ώρας-Made in USA, είναι φανερό.
  Η αντίδρασή σου φανερώνει και το δίκιο του σχολίου μου. Νομίζεις ότι έχεις και χιούμορ; δέν έχεις. Περνιέσαι και για έξυπνος..; Εϊσαι, όχι όσο νομίζεις..!
  Το λοιπόν, πρέπει η δουλεία σου να γίνει γνωστή.
  Είναι κρίμα να χάνεσαι, είσαι τυπικό δείγμα… διακινητή «ναρκωτικών», ένας από τους πολλούς βεβαίως.
  Εγώ θα σε αφήσω, over and out.

  Μου αρέσει!

  • tmagoula Νοέμβριος 9, 2013 στο 22:29 Reply

   Φίλε Δίσκο, σε ευχαριστώ που σχολιάζεις με τέτοια συχνότητα. Αυτό είναι ένα μπλογκ που είναι ανοιχτό σε όλους ανεξαρτήτως απόψεων και δεν λογοκρίνω σχόλια, εκτός και αν έχεις να πεις κάτι κατά του Ολυμπιακού, οπότε μπαίνεις αυτομάτως στη μαύρη (κόκκινη, ότι χρώμα θες, μη με αποκαλέσεις ρατσιστή) λίστα, η οποία πάει απ’ ευθείας στη γραμματεία της Λέσχης όπου και τυγχάνει της κατάλληλης επεξεργασίας, αν νοείς.

   Σε αυτή τη περίπτωση όμως είσαι ο μοναδικός αναγνώστης, από τους συνολικά 8 (δεν συμπεριλαμβάνονται τα μποτ που έχω και σπρώχνουν το υλικό στο διαδίκτυο), που κατάφερε να δει πίσω από την ομολογουμένως πολύ προσεκτική διατύπωσή μου και κατάλαβες τις πραγματικές μου προσθέσεις να σπρώξω τα συμφέροντα της Λέσχης εις βάρος της ανθρωπότητας και του απανταχού Ελληνισμού.

   Να γνωρίζεις πως οι εντυπωσιακές σου δυνατότητες στο να βλέπεις «ανάμεσα στις γραμμές» το πραγματικό νόημα και η αποκάλυψη των πραγματικών μου στόχων σε καμία περίπτωση δεν θα σταματήσει τη Λέσχη από το να ολοκληρώσει το μεγαλειώδες σχέδιό της και να κατατροπώσει τους Έλληνες και το φιλότιμό τους (το οποίο επειδή δεν μεταφραζεται στα Αγγλικά, τα μέλη της Λέσχης ακόμα δεν είναι σίγουρα για το τί πρόκειται και αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο θέλουν να σας διαλύσουν).

   Φίλε Δίσκο, παρά το μάταιο της προσπάθειάς σου, τα σχόλιά σου αποτελούν μια όαση λογικής στη παραφωνία των δολοπλοκιών της Λέσχης και των μελών της. Αυτή η λογική σου είναι μια αχτίδα φωτός στο απέραντο σκοτάδι που κυριαρχεί και χωρίς αυτή η ζωή μου θα ήταν απίστευτα οργανωμένη, σε βαθμό τρομακτικής βαρεμάρας.

   Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που αντιστέκεσαι στο κακό. Να είσαι βέβαιος πως, όπως και ο Darth Vader, κάπου βαθιά μέσα μου, υπάρχει μια απειροελάχιστη επιθυμία να επιστρέψω στη «καλή πλευρά της Δύναμης» και πως η δική σου παρέμβαση μπορεί να αποτελέσει τη θρυαλίδα μιας μεγαλύτερης πυρκαγιάς που θα κάψει τη Λέσχη ολοσχερώς. Είσαι ο δικός μου Luke Skywalker!

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: