Αεροψεκασμοί και η κοινή γνώμη


Έλεγα πως για εμένα αυτό το θέμα έχει κλείσει μιας και δεν έχω να πω κάτι περισσότερο, αλλά ποτέ μη λες ποτέ.

Κυκλοφόρησε έρευνα που δείχνει πως το 33% των Ελλήνων πιστεύουν πως τα ίχνη στον ουρανό είναι χημικά με τα οποία μας ψεκάζουν για «σκοτεινούς σκοπούς». Δεν θα αναλύσω το θέμα ξανά, το έχω κάνει εδώ, εδώ, εδώ και εδώ. Το έχω κάνει σε τέτοιο βαθμό που νομίζω πως έχω καταντήσει βαρετός και επαναλαμβανόμενος και αυτό είναι ότι χειρότερο μπορώ να σκεφτώ για εμένα.

Αν όμως υπάρχει κάτι που θεωρώ σημαντικό να κρατήσουμε από αυτή την έρευνα, δεν είναι πως το 33% πιστεύει πως το ψεκάζουν, αλλά πως οι μεγάλοι συνωμότες, οι άρχοντες που κινούν τα νήματα, οι Νεφελίμ, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, η Λέσχη Μπίλντενμπεργκ, ή οποιοσδήποτε κάνει αυτη τη δουλειά, πρέπει να είναι παντελώς ΑΧΡΗΣΤΟΣ!

Πώς δικαιολογείται να προσπαθείς να κάνει κάτι τόσο κακό σε τόσο μεγάλη κλίμακα και να ξέρει για αυτό το 33% του πληθυσμού μιας μικρής χώρας όπως η Ελλάδα; Πρέπει να είσαι όχι μόνο άχρηστος αλλά και ηλίθια ανίκανος! Δεν το μάθανε μια χούφτα ανθρώπων που πρέπει να σκοτώσεις για να κρατήσεις σιωπηλούς. Μιλάμε για το 33% της Ελλάδας! Εδώ για το σκάνδαλο Κεντέρη έπρεπε να γίνει τεράστια έρευνα για να το ανακαλύψουν και ολόκληρη Νέα Τάξη Πραγμάτων «έπεσε» από μερικά βίντεο στα γιουτούμπια.

Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της ανικανότητας, τότε δεν ξέρω ποιός είναι.

Advertisements

Tagged: , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: