Αποκάλυψη! – Ποιοί φταίνε για την κατάσταση στην Ελλάδα


Πρόσφατα άρχισα να αναρωτιέμαι ποιοί τελικά φταίνε για την κατάσταση στην Ελλάδα, την γνωστή οικονομική και την όχι τόσο γνωστή κοινωνική, όπου οι θεσμοί έχουν διαλυθεί και οι αρχές που ορίζουν τη συμπεριφορά μας έχουν κονιορτοποιηθεί.

Μετά από αιματηρή έρευνα (δάγκωνα τα νύχια μου διαβάζοντας μερικά αποκαλυπτικά site και κάποια στιγμή δάγκωσα λίγο πιο δυνατά) κατέληξα στην παρακάτω λίστα.

Σε αυτό το σημείο οφείλω να ξεκαθαρίσω πως η σωστή έρευνα δεν γίνεται ψάχνοντας σε αρχεία, διασταυρώνοντας στοιχεία και επιβεβαιώνοντας πληροφορίες. Όχι, αυτή η μέθοδος είναι σίγουρο πως θα μας στείλει ακριβώς εκεί που θέλουν οι δυνάμεις που μας ελέγχουν μιας και ποτέ δεν καταλήγουμε στα συμπεράσματα  που θέλουμε.

Αν πρέπει λοιπόν να επιβεβαιώσουμε τις υποψίες μας και να βρούμε μόνο τα στοιχεία που ταιριάζουν με τις θεωρίες μας, θα πρέπει να ψάξουμε αποκλειστικά από τον υπολογιστή μας, μόνο για site τα οποία είναι αφιερωμένα στο να αποκαλύπτουν την αλήθεια και να διαβάζουμε άρθρα που έχουν στον τίτλο τις λέξεις ΣΟΚ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ και ΤΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ το οποίο αποτελεί κωδικό για τους μυημένους ώστε να μην το πιάσουν τα Κέντρα του εξωτερικού τα οποία θέλουν να μας ελέγξουν. Όχι παίζουμε!

Αυτά λοιπόν που ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ σήμερα είναι κόλπα προχωρημένα και να τα χρησιμοποιήσετε με φειδώ διότι απότομη έκθεση σε αυτές τις πληροφορίες μπορεί να προκαλέσει ταχυκαρδίες, ισχυρούς πονοκεφάλους (η παγίδα που έχει στηθεί για να μη διαβάζουμε την αλήθεια), ακατάσχετη διάρροια (πως να διαβάσεις αν τρέχεις στη τουαλέτα) και κάκωση μηνίσκου (καθώς πέφτεις στα γόνατα με φόρα υπό το βάρος των αποκαλύψεων).

Μπορεί η λίστα αυτή να είναι ελλιπής αλλά μερικά μυστικά είναι πολύ βαθιά κρυμμένα. Προφανώς η λίστα δεν έχει φτιαχτεί με σειρά προτεραιότητας μιας και ο κάθε ένας από αυτούς παίζει το δικό του ρόλο και αν έχετε να προσθέσετε κάτι κάντε το ελεύθερα, απλώς να ξέρετε πως αν δεν απαντήσω, τότε κάποιο από τα παρακάτω ονόματα, ή όλα, είναι το σωστό και η ζωή μου κινδυνεύει!

Να λοιπόν ποιοί φταίνε για την κατάσταση στην Ελλάδα:

Μην είστε λοιπόν πρόβατα! Ξυπνήστε και δείτε την αλήθεια. Αντισταθείτε, ψάξτε, πιστέψτε!

Μη μου ζητάτε αποδείξεις, αν είχα θα ήμουν νεκρός, αλλά το μέγεθος της συνωμοσίας είναι προφανές και αν δεν το βλέπετε είναι επειδή είστε παρωπιδιστές και οι εχθροί μας έχουν ήδη πετύχει το στόχο τους μέσω……των αεροψεκασμών!

Αλλά για τους πιο σκεπτικιστές, για εσάς που καπνίζετε αυτό που σας δίνουν δωρεάν, θα σας δώσω ένα παράδειγμα για το πως πρέπει να σκέφτεστε.

Γιατί νομίζετε πως όλοι οι παραπάνω στοχεύουν την Ελλάδα και τους Έλληνες; Γιατί είμαστε ο επίλεκτος λαός και αν μας αφήσουν ελεύθερους θα κατακτήσουμε τον κόσμο όλο. Πώς θα γίνει αυτό; Μα είναι απλά τα πράγματα:

Οι Έλληνες καταγόμαστε από το Σείριο. Ήρθαμε στη Γη να της προσφέρουμε τις γνώσεις μας αλλά οι κακοί εξωγήινοι που μας μισούν, οι Ερπετόμορφοι, θέλουν να μας σταματήσουν. Για αυτό το λόγο έφτιαξαν τη Σελήνη η οποία είναι εξωγήινη βάση και εντελώς κούφια. Από εκεί μας παρακολουθούν και οργανώνονται με τα τσιράκια τους στη Γη, τις ομάδες που ανέφερα παραπάνω, και με τα chemtrails μας κοιμίζουν ώστε να μη φανεί το μεγαλείο μας. Παράλληλα μας βάζουν τσιπάκια που έχουν το χάραγμα του Εξαποδό για να βλέπουν τί κάνουμε και να ελέγχουν τις κινήσεις μας και τις σκέψεις μας.
Υπάρχουν όμως και καλές δυνάμεις που επικοινωνούν μαζί μας αποκλειστικά μέσω των cropcircles και προσπαθούν να μας αφυπνίσουν ώστε να δούμε την αλήθεια.

Μα καλά, τίποτα δεν ξέρετε, όλα εγώ πρέπει να τα πω;

Αν εσείς λοιπόν δεν μπορείτε αποδείξετε πως αυτά που λέω δεν συμβαίνουν τότε είναι προφανές πως συμβαίνουν. Αλλά ακόμα και αν στη πιο απίστευτη περίπτωση εγώ κάνω λάθος, και μου φέρετε χειροπιαστές αποδείξεις πως όλα τα παραπάνω δεν συμβαίνουν, τότε θα τα απαρνηθώ όλα και θα πάω στο Άγιο Όρος να μονάσω. Μέχρι τότε, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

και ΔΓΙΑΙΔΩΣΤΑΙ!

Αλλη μια απόδειξη!

Αλλη μια απόδειξη!

Advertisements

Tagged: , , , , , ,

11 thoughts on “Αποκάλυψη! – Ποιοί φταίνε για την κατάσταση στην Ελλάδα

 1. Chrisanthos Nonis Οκτώβριος 8, 2013 στο 22:45 Reply

  Gia ti vlakia pu derni merikus ti ftei?

  O midenismos meso ironias ke diastrevlosis ine aristo oplo propagandas. ..|..

  Μου αρέσει!

  • tmagoula Οκτώβριος 9, 2013 στο 10:02 Reply

   Χρύσανθε καλημέρα.

   Δεν θα έλεγα κανένα άνθρωπο βλάκα. Τα άτομα που πιστεύουν στις θεωρίες συνωμοσίας σαν αυτές που αναφέρω δεν είναι βλάκες ή χαζοί, απλώς κάνουν αυτό που τους λέει το μυαλό τους.
   Βλέπεις, το μυαλό μας είναι πρωτόγονο, δεν έχει εξελιχθεί μαζί με τον κόσμο γύρω του. Έχει εκπαιδευτεί να βλέπει σκιές και γνώριμα σχήματα ακόμα και στα τυχαία γεγονότα. Αυτό συμβαίνει προκειμένου να αντιληφθεί την απειλή νωρίτερα και να μας βοηθήσει να επιβιώσουμε.
   Έτσι λοιπόν, το να βλέπεις συνωμοσίες παντού είναι ένας φυσικός αμυντικός μηχανισμός ο οποίος δεν έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και δουλεύει ακόμα σε επίπεδο σαβάνας.
   Για αυτό λέω πως δεν είναι ούτε βλάκες ούτε χαζοί. Αντιθέτως έχω γνωρίσει αρκετούς και, αν εξαιρέσεις τα κολήματα σε αυτό το θέμα, είναι αξιόλογα άτομα.

   Όσο για τη προπαγάνδα που αναφέρεσαι, δεν καταλαβαίνω σε ποιόν αναφέρεσαι (εγώ κάνω προπαγάνδα;), προπαγάνδα υπέρ τίνος, που είδες τη διαστρέβλωση και την ειρωνία.
   Στο συγκεκριμένο άρθρο απλώς σατιρίζω και καυτηριάζω με το μόνο τρόπο που ξέρω μια πραγματική κατάσταση.

   Μου αρέσει!

 2. Chrisanthos Nonis Οκτώβριος 9, 2013 στο 14:33 Reply

  Oti merika apo ta pio pano «sinomosiaka» ine apla mpurdes den simeni oti afto akironi ta panta. Ine logiko sfalma , 8a to vris sta links pu su edoka sto proigumeno mu post

  Μου αρέσει!

 3. Chrisanthos Nonis Οκτώβριος 9, 2013 στο 14:36 Reply

  Epidi gia kapio logo mu kani nazia tu blog su ke den emfanizi tin apantisi mu, su para8eto ena link pu 8a vris to post mu
  https://www.diigo.com/item/note/14nem/te90

  Μου αρέσει!

  • tmagoula Οκτώβριος 9, 2013 στο 16:37 Reply

   Το σχόλιό σου το μεταφέρω αυτούσιο από το link που έδωσες ώστε να υπάρχει μια συνέχεια για αυτούς που δεν μπαίνουν σε άλλα link:

   «Έτσι λοιπόν, το να βλέπεις συνωμοσίες παντού»
   Afto onomazete sxizofrenia, over patterncity. Sinomosies iparxun, den ine kati protogono, itan , ine ke 8a ine meros tis zois mas. I sinomosies simera exun perasi apo tin sinomosia tis 8riskias gia elexo tis mazas, stin sinomosia tis elitokratia gia elexo tis mazas..
   Stin Ellada ke Kipro, i trapezites ta efagan kanonika, to idio ke i politiki, gia xronia epikratuse mia sinomosia pu efarpagis plutu. Omos ta protogona miala merikon an8ropon den itan ikana na to diakrinun afto ke pu afto 8a odiguse. Opos afta ta idia miala simera den mporun na antilif8un oti iparxun dio tropi gia na kataxtisis ke na ipodulosis ena e8nos. O enas me polemo ke o allos, o sixronos meso terastion eksoterikon danion.
   «Όσο για τη προπαγάνδα»
   Propaganda ine otan parusiazis , monoplevra, apospasmatika , diastrevlomena kapia gegonota , opos ke i xrisi logikon sfalmaton.
   1. I idrisi ton Illuminati, gnorizis istorika apo pgius itan ke gia pio logo egine?
   2. O Rolos ton Masonon stin politiki, gnorizis ti skopo eksipiretun ke pgies ine i idees tus?
   3. Akoma ke an den ine anamemigmeni pantu, akoma ke an ine a8oes peristeres esi pos gnorizis tin a8oa tus iparksi, pios o rolos afton ton organomenon sinolon ke pros ti i mistikopa8ia pu epikrati stus kiklus tus?
   Diavase:
   Εάν είχατε ποτέ μια συνομιλία με κάποιους για τις υπερφυσικές ή ψευδοεπιστημονικές πεποιθήσεις τους, έχετε σχεδόν σίγουρα χτυπηθεί με μια λογική πλάνη ή σφάλμα. Μη επιστημονικά συστήματα πεποιθήσεων δεν υποστηρίζονται από την επιστημονική μέθοδο, εξ ορισμού, και έτσι οι υπερασπιστές τους βασίζονται αλλού για την υποστήριξή τους. Παρακάτω θα εξετάσουμε μερικές από τις πιο κοινές λογικές πλάνες που ακούτε σε σχέση με διάφορες ψευδοεπιστήμες.
   http://www.cyprusfreethinkers.org/archives/2621
   http://www.cyprusfreethinkers.org/archives/459
   http://gravitonio.blogspot.com/2011/09/blog-post_08.html
   http://gravitonio.blogspot.com/2012/02/ii.html
   http://greekskeptic.blogspot.com/2010/01/1.html
   http://greekskeptic.blogspot.com/2010/01/2.html
   http://fridge.gr/8477/stiles/propaganda/
   Des:


   Η απάντησή μου:

   Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να μιλήσει για σχιζοφρένια. Δεν ξέρω καν τον ορισμό της.

   Paternicity νομίζω είναι ο όρος που χρησιμοποιεί ο Michael Shermer για να ονομάσει το φαινόμενο που ανέφερα. Συμφωνώ με τον όρο αυτό αλλά δεν ξέρω πως ταιριάζει με ψυχικές αρώστιες. Γενικά σε θέματα που δεν γνωρίζω αρκετά καλά, όπως οι ψυχικές αρώστιες, δεν παίρνω θέση.

   Συνωμοσίες υπάρχουν, δεν έχω καμία αντίρρηση. Αν νομίζεις πως υπάρχει συνωμοσία για να «φάνε χρήματα» ή οτιδήποτε άλλο τότε θα σε παρακαλέσω να δώσεις στις αρμόδιες αρχές στοιχεία που να αποδεικνίουν αυτές τις πράξεις. Καλώς ή κακώς εγώ σκέφτομαι με δεδομένα και όχι θεωρίες αν και δεν τις απορρίπτω απ’ ευθείας. Αν αυτό με κάνει πρωτόγονο τότε είμαι περίφανα πρωτόγονος.

   Δεν κάνω προπαγάνδα από αυτό το blog. Ή δίνω ότι στοιχεία έχω για κάποιο θέμα ή κάνω σάτιρα, όπως συμβαίνει και σε αυτό το άρθρο. Στη σάτιρα δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτα, απλώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση, σατιρίζω τη διάθεση των Ελλήνων να μη βλέπουν το πρόβλημα και να ρίχνουν το φταίξιμο σε άλλες σκοτεινές δυνάμεις.

   Θα εκπλαγείς ίσως, αλλά γνωρίζω κάποια πράγματα για Μασώνους και Ιλουμινάτι, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα του άρθρου. Είπαμε, σάτιρα.

   Σε ευχαριστώ για τα link, είναι πολύ ενδιαφέροντα. Πάλι μπορεί να εκπλαγείς αλλά σχεδόν όλα τα καλύπτω στο τμήμα που λέγεται «Εργαλεία της δουλειάς – Tools of the trade». Σίγουρα όχι τόσο αναλυτικά, αλλά αν μη τί άλλω, τα γνωρίζω.
   Δεν ισχυρίζομαι βεβαίως πως δεν είναι δυνατόν να κάνω τέτοια σφάλματα λογικής, δεν είμαι παρά ένας άνθρωπος και μάλλον όχι από τον Σείριο, αλλά κάνω ότι μπορώ για να φτάσω στα υψηλά επίπεδα των αστρο-πρωγόνων μου.

   Όσο για τα βίντεο, τα δύο πρώτα τα έχω δει παλαιότερα (είμαι μεγαλύτερος από ότι ίσως αφήνω να φανεί) αλλά το τρίτο όχι. Όταν θα έχω 1 ώρα και 18 λεπτά να διαθέσω σε αυτό το βίντεο θα το κάνω. Μέχρι τότε τα θεωρώ ενδιαφέροντα αλλά δεν είναι σχετικά με το άρθρο αυτό. Ξαναλέω, είναι σατιρικό και δεν προσπαθεί να αποδείξει τίποτα.

   Αν κάποια μέρα αποφασίσω να ασχοληθώ με αυτές τις συνωμοσίες που αναφέρεις, τότε θα δούμε αν θα σε καλύψω.

   Μέχρι τότε σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και τα σχόλιά σου.

   Μου αρέσει!

 4. Chrisanthos Nonis Οκτώβριος 9, 2013 στο 17:18 Reply

  » Καλώς ή κακώς εγώ σκέφτομαι με δεδομένα και όχι θεωρίες αν και δεν τις απορρίπτω απ’ ευθείας.»
  Gnorizis ti ine mia 8eoria, o epistimonikos orismos tis?

  «σε παρακαλέσω να δώσεις στις αρμόδιες αρχές στοιχεία που να αποδεικνίουν αυτές τις πράξεις.»
  8a pas ston 8iti na katigkilis tin familia tu? Den exis antilifti tin vromia pu iparxi stin «armodies» arxes?

  «Δεν ισχυρίζομαι βεβαίως πως δεν είναι δυνατόν να κάνω τέτοια σφάλματα λογικής»
  Mporis na min ta «kentas» tulaxisto.

  «Ξαναλέω, είναι σατιρικό και δεν προσπαθεί να αποδείξει τίποτα.»
  I satira ine pliroforia, ke ka8e pliroforia eksipireti ena skopo, ite ginete sinidita ite oxi. I satira ine ena apo ta megalitera ergalia ka8odigisis an8ropon. Kalo ine na meletas ti satirizis.

  Μου αρέσει!

  • tmagoula Οκτώβριος 9, 2013 στο 17:28 Reply

   Ναι φίλε Χρύσανθε γνωρίζω το επιστημονικό ορισμό της λέξης θεωρίας. Τη λέξη τη χρησιμοποιώ πιο ελεύθερα εδώ μιας και δεν γνωρίζω το δικό σου επίπεδο. Μιας και λοιπόν ξέρεις τον επιστημονικό ορισμό της λέξης «θεωρίας» τότε να αλλάξω την επιλογή λέξης και να μιλήσω για «υπόθεση». Ελπίζω να είσαι χαρούμενος με αυτό.

   Στο δεύτερο σημείο, μπορείς βεβαίως να το χειριστείς όπως θέλεις. Είναι δικό σου θέμα, εγώ δεν έχω αποδείξεις.

   Στο τρίτο σημείο, νιώθω την ανάγκη να τονίσω πως το άρθρο είναι σατιρικό και ως εκ τούτου δεν ακολουθεί μια σωστή λογική. Είναι παράλογο και αυτό είναι το χαρακτηριστικό που το κάνει αυτό που είναι. Το να προσπαθείς να το αποδομήσεις με λογικα επιχειρήματα είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου μιας και δεν στηρίζεται σε αυτά.

   Όσο για το τί πιστεύεις εσύ πως πρέπει να κάνει κάποιος για να γράψει σάτιρα, σεβαστή η άποψή σου. Όταν θα έρθει η ώρα να γράψεις εσύ ένα σατιρικό άρθρο σε παρακαλώ να μου το στείλεις να δω πως θα εφαρμόσεις τις συμβουλές σου.

   Μου αρέσει!

 5. Dimitris Οκτώβριος 11, 2013 στο 09:02 Reply

  Βρε μαλάκα tmagoula, κάθεσαι εδώ και καμιά δεκαριά ποστ και μιλάς/απαντάς στον κεφτέ που νομίζει ότι για το μικρό του τσουτσούνι οφείλεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων και το Αμερικανικό ψεκαστικό C130.

  Σταμάτα λοιπόν να σπαταλάς φαιά ουσία σε άτομα που η σφαίρα στον εγκέφαλο είναι βελτίωση, κάνε τίποτα πιο παραγωγικό.

  Μου αρέσει!

 6. nparlali Οκτώβριος 11, 2013 στο 11:23 Reply

  Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα να καταλάβω αυτά που γράφει ο Χρύσανθος μιας και δεν είναι στα Ελληνικά. Καθοδήγηση μέσω Σάτιρας κάνει μόνο ο Λαζοπουλος και αν κάποιος δεν καταλαβαίνει αν ένα κείμενο είναι σατιρικό ή όχι τότε δεν έχει χιούμορ.

  Μου αρέσει!

 7. Η μεγάλη αλήθεια! ΞΥΠΝΗΣΤΕ! | greek skeptic Φεβρουαρίου 15, 2014 στο 12:15 Reply

  […] με σοβαρό κίνδυνο της ζωής μου, την αλήθεια για την κατάσταση στην Ελλάδα και τί φταίει που έχουμε φτάσει […]

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: