Θέλετε να προστατευτείτε από τα Chemtrails; Η ομοιοπαθητική είναι εδώ!


Η ζωή είναι τελικά πολύ περίεργη και καμιά φορά σου επιφυλάσσει εκπλήξεις, κακές ή καλές. Η παρακάτω περίπτωση ανήκει στην κατηγορία των καλών εκπλήξεων γιατί δείχνει σε ποιό βαθμό είμαστε διατεθειμένοι να ξεπεράσουμε τις αγκυλώσεις μας και να ενωθούμε σε μια γροθιά για το κοινό καλό.

Να εξηγήσω.

Δύο φορές μέχρι σήμερα έχω αναφερθεί στα περιβόητα chemtrails. Δείτε εδώ για πληροφορίες. Οι πιστοί της συνωμοσίας είναι σίγουροι πως τα chemtrails προκαλλούν προβλήματα στην υγεία μας και για αυτό το λόγο αντιδρούν. Αλλά μέχρι σήμερα το μόνο που μπορούσαν να κάνουν είναι να προσπαθούν να τα σταματήσουν, με ελάχιστη επιτυχία.

Τώρα όμως έχουμε λύση! Ναι, δεν είναι απαραίτητο πλέον να ανεχόμαστε τους πονοκεφάλους και τα λοιπά προβλήματα που δημιουργούν τα chemtrails. Ήρθε το ChemtrailDetoxSpray το οποίο μας προστατεύει και θεραπεύει από όλα τα συμπτώματα που δημιουργούν τα φριχτά chemtrails! Αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα καλά νέα, όοοοοοοχι. Σαν να μην έφτανε το γεγονός πως επιτέλους λύσαμε το πρόβλημα των chemtrails, η επιτυχία αυτή ήρθε χάρη στη μαγική δύναμη της ομοιοπαθητικής! Αυτό το σπρέι είναι ομοιοπαθητικό φάρμακο (ο θεός να το κάνει φάρμακο) και αυτό σημαίνει, όπως σε όλα τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα, πως δεν έχει και ανεπιθύμητες παρενέργειες! Καταπληκτικό! (δείτε εδώ για την ομοιοπαθητική)

photo

Όποιος λοιπόν θέλει να γλυτώσει από τις φρικτές συνέπειες των chemtrails δεν έχει παρά να πάει σε αυτό το site όπου θα βρει και το φάρμακο καθώς και πληροφορίες πως να το ενεργοποιήσει.

Τί; Τί λες; Τί να ενεργοποιήσει;

Εμ, τί νομίζατε πως θα πάρετε ένα καταπληκτικό φάρμακο χωρίς παρενέργειες έτσι εύκολα; Όχι, όχι, όχι.

Το φάρμακο αυτό, εκτός των τεσσάρων βοτάνων που περιέχει και τα οποία είναι τα ενεργά συστατικά του, πρέπει να ενεργοποιηθεί με “οργονική ενέργεια” (μη με ρωτάτε τί είναι αυτό, δείτε το link).

Πρέπει λοιπόν να αγοράσετε μια οργονική γενήτρια, την οποία θα ανοίξετε και δίπλα της θα βάλετε το μπουκάλι με το ομοιοπαθητικό φάρμακο. Μέσα σε λίγα λεπτά (;), μερικές ώρες (;), δεν ξέρω πόσο, το φάρμακο για τα chemtrails θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει.

Το μεγάλο μυστικό της οργονικής γεννήτριας είναι πως χρησιμοποιεί την ενέργεια κάποιων κρυστάλλων που περιέχει. Χάρη σε αυτούς μπορεί και δίνει στα φάρμακα τις μαγικές τους ιδιότητες.

Ας ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν.

Για κάτι που δεν υπάρχει (chemtrails), παίρνεις κάτι που δεν κάνει τίποτα (ομοιοποαθητικό σκεύασμα), το οποίο για να λειτουργήσει χρειάζεται να ενεργοποιηθεί με μια ενέργεια που δεν υπάρχει (οργονική), με τη χρήση πραγμάτων που δεν κάνουν τίποτα (κρύσταλοι).
Με άλλα λόγια  αν προσθέσουμε όλες αυτές τις μοναδικές και άχρηστες ιδέες έχουμε την εξίσωση:

1+1+1+1=0

Αν μη τί άλλο, χάρη σε αυτό το προϊόν καταφέραμε να ακυρώσουμε, εκτός της λογικής και την αριθμητική. Τί άλλο να ζητήσεις;

Advertisements

Tagged: ,

One thought on “Θέλετε να προστατευτείτε από τα Chemtrails; Η ομοιοπαθητική είναι εδώ!

  1. […] Έχω γράψει αρκετές φορές για το θέμα των Chemtrails και άρθρα μπορείτε να βρείτε εδώ, εδώ και εδώ. […]

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: