Αποκεφαλίστε τους άπιστους!


Δεν είχα σκοπό να γράψω κάτι στο blog για λίγο καιρό, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσω μια άλλη εργασία που έχω και μου τρώει διαθέσιμο χρόνο. Έτσι λοιπόν αγνόησα τον Αμβρόσιο και τις ομορφιές του για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, τους Κασιδιάριδες της πολιτικής αλλά και πολλά άλλα θέματα που ταιριάζουν περισσότερο με τη λογική αυτού του blog, όπως μύθους για UFO και άλλα θέματα που ζορίζουν τη νοημοσύνη και προκαλούν το θάνατο εγκεφαλικών κυττάρων.

Αλλά τις τελευταίες ημέρες συνέβησαν δύο γεγονότα τα οποία με προκάλεσαν να γράψω αυτό το άρθρο.

Το πρώτο είναι πως καθώς μιλούσα με ένα συνονόματο ξάδερφο της συζύγου, μου είπε πως πρέπει να αφήσω για λίγο τη κριτική στο Χριστιανισμό και να ασχοληθώ με το Ισλάμ το οποίο θεωρεί πως είναι μια ανερχόμενη απειλή. Το ίδιο πιστεύω και εγώ και για αυτό έχω γράψει τα άρθρα που μπορείτε να βρείτε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ. Όπως βλέπετε δεν έχω «κολώσει» όπως μου διάφοροι: «πες και για το Ισλάμ όπως τα λες για το Χριστιανισμό, ή φοβάσαι πως θα σου κόψουν το κεφάλι;» με μια δόση ικανοποίησης που βρήκαν επιτέλους κάτι για να μου πουν.

Να όμως που ερχόμαστε στον δεύτερο λόγο που αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο και αυτός είναι τα γεγονότα στην Αγγλία. Για όσους δεν τα ξέρουν μπορούν να διαβάσουν εδώ, αλλά χωρίς πολλές λεπτομέρειες, δύο Άγγλοι Μουσουλμάνοι, επιτέθηκαν σε ένα Άγγλο στρατιώτη και μέσα στη μέση του δρόμου του έκοψαν το κεφάλι με μπαλτά!

lee-rigby-drummer_2571599k

Μόλις έγινε γνωστή η ιστορία βγήκαν διάφοροι υπερασπιστές της πίστης και είπαν πως αυτό δεν είναι το πραγματικό Ισλάμ, πως αυτοί είναι ακραίοι και φανατικοί τύποι, και πως το Ισλάμ πληγώθηκε περισσότερο. Στέκονται σε ένα κείμενο του Κορανίου που λέει πως «όταν παίρνεις μια ζωή είναι σαν να σκοτώνεις όλο το κόσμο.» Συνεπώς, οι δύο νεαροί που αποκεφάλισαν το νεαρό στρατιώτη φωνάζοντας «Αλλαχού άκμπαρ» (Ο θεός είναι μεγάλος), παραβίαζαν τις οδηγίες της θρησκείας τους. Είναι αλήθεια αυτό; Είναι ένα μάτσο μπούρδες. Το Κοράνι δεν λέει κάτι τέτοιο. Για να δούμε τί λέει:

«For that cause We decreed for the Children of Israel that whosover killeth a human being for other than manslaughter or corruption in the earth, it shall be as if he had killed all mankind, and whoso saveth the life of one, it shall be as if he had saved the life of all mankind. Our messengers came unto them of old with clear proofs (of Allah’s sovereignty), but afterwards lo! many of them became prodigals in the earth.»

Στίχος 32, Σούρα V

Βρήκα το Κοράνι μόνο στα Αγγλικά αλλά ορίστε και η δική μου μετάφραση στο παραπάνω:

«Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε για τα Παιδιά του Ισραήλ πως οποιοσδήποτε σκοτώσει έναν άνθρωπο για άλλο λόγο εκτός για φόνο ή διαφθορά στη γη, θα είναι σαν να έχει σκοτώσει όλη την ανθρωπότητα και οποιοσδήποτε σώσει μια ζωή θα είναι σαν να έχει σώσει όλη την ανθρωπότητα. Οι αγγελιοφόροι μας πήγαν σε αυτούς με ξεκάθαρες αποδείξεις (για τη δύναμη του Αλλάχ), αλλά μετά πολλοί από αυτούς έγιναν άσωτοι στη γη«. (Τα έντονα είναι δικά μου).

Νομίζω πως είναι πολύ ξεκάθαρο. Δεν λέει «αν σκοτώσεις οποιονδήποτε άνθρωπο» αλλά βάζει όρους. «Αν σκοτώσεις άνθρωπο για άλλο λόγο εκτός φόνου και διαφθοράς ή κάποιον που δεν αποδέχεται τη δύναμη του Αλλάχ». Όλοι οι μη Μουσουλμάνοι αυτομάτως μπαίνουν σε αυτή τη κατηγορία και ο φόνος τους δεν είναι σαν να σκοτώνεις όλη την ανθρωπότητα αλλά απόλυτα δικαιολογημένος μιας και δεν έχουν αποδεχθεί το θεό τους. Και κάτι ακόμα. Η παραπάνω οδηγία είναι για τα «Παιδιά του Ισραήλ». Ο περιορισμός ισχύει για τους Εβραίους και όχι για όλους και σίγουρα όχι για τους Μουσουλμάνους.

attack_2570519k

Άρα για ποια είναι η οδηγία του Κορανίου που απαγορεύει το φόνο; Πως απαγορεύει το φόνο όταν προτρέπει όλους τους Μουσουλμάνους να σκοτώσουν τους άπιστους μέχρι το Ισλάμ να κυριαρχήσει σε όλον τον κόσμο;

woolwich-murder_2570995kΤο Κοράνι δεν απαγορεύει το φόνο και είναι ψέματα να ισχυρίζεσαι διαφορετικά. Οι δύο Άγγλοι Μουσουλμάνοι που σκότωσαν τον στρατιώτη το είπαν ξεκάθαρα:» οφθαλμός αντί οφθαλμού, θα σας σκοτώνουμε μέχρι να νικήσει το Ισλάμ».

woolwich-knife_2570492kΌπου πάνε οι Μουσουλμάνοι δεν προσπαθούν να προσαρμοστούν στις κοινωνίες που ζούν αλλά να προσαρμόσουν αυτές στο Ισλάμ. Όταν δεν τα καταφέρνουν τότε προκύπτουν έκτροπα και οι νεκροί Μουσουλμάνοι, αν πεθάνουν από τα πυρά της αστυνομίας όπως έγινε με τους Άγγλους, είναι μάρτυρες και πάνε στον παράδεισο.

woolwich-crowd_2570239kΜου λένε πως υπάρχουν πολλοί Μουσουλμάνοι που είναι μετριοπαθείς και δεν σκοπεύουν να σκοτώσουν κανένα στο όνομα του θεού. Δεν έχω καμιά αμφιβολία. Που είναι όμως αυτοί οι Μουσουλμάνοι όταν γίνονται τέτοιοι φόνοι; Βγήκε κάποιος να πει πως αυτά πρέπει να σταματήσουν; Βγήκε κάποιος να μαζέψει μερικούς ακόμα και να κάνουν μια διαδήλωση; Οι μόνες διαδηλώσεις που βλέπουμε από Μουσουλμάνους είναι για να θανατωθούν οι άθεοι μπλόγκερ του Πακιστάν ή για να θανατωθούν οι γελιογράφοι του Μωάμεθ.

Ας είμαι δίκαιος. Υπάρχει τουλάχιστον ένας που έγραψε κάτι. Ένας που είπε πως κάτι πρέπει να γίνει. Αλλά φοβάμαι πως δεν είναι αρκετό και πιστεύω πως θα θρηνήσουμε πολλούς νεκρούς πριν αντιδράσουμε όπως πρέπει.

Τί πρέπει να γίνει λοιπόν; Να διώξουμε όλους τους Μουσουλμάνους; Να τους περιορίσουμε; Να μη τους δώσουμε Τέμενος να προσεύχονται;

Όχι. Το έχω ξαναγράψει. Ας πάρουν Τέμενος αρκεί να μη πληρωθεί από τους φόρους μου. Το ίδιο ισχύει βέβαια για τις εκκλησίες πάσης θρησκείας.

Πρέπει να τους ξεκαθαρίσουμε πως οποιαδήποτε παράνομη πράξη θα τιμωρείται άμεσα και αυστηρά. Πως ο νόμος Σαρία δεν έχει δύναμη στην Ελλάδα και πως αν θέλουν να εφαρμοστεί καλά θα κάνουν να πάνε αλλού. Η Ελλάδα μπορεί να είναι Χριστιανική χώρα δυστυχώς, αλλά δεν παύει να έχει νόμους που, κατά το πλείστον, δεν είναι θρησκευτικοί και αυτό δεν θα αλλάξει για χάρη κανενός.

Να προσέξουμε από τώρα αυτό το απόστημα που λέγεται Ισλάμ. Είναι επικίνδυνο και μεγαλώνει κρυφά. Αρκετά προβλήματα έχουμε με τον Χριστιανισμό, δεν χρειαζόμαστε και άλλη μια θρησκεία.

Advertisements

Tagged: , ,

One thought on “Αποκεφαλίστε τους άπιστους!

  1. Το θέμα με το Ισλάμ | greek skeptic Αύγουστος 27, 2013 στο 15:30 Reply

    […] η πρώτη φορά που αναφέρομαι στο Ισλάμ, το έχω κάνει εδώ, εδώ, εδώ, και εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και δεν φοβάμαι, όπως […]

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: