Ο κόσμος κινδυνεύει, ετοιμαστείτε, ξανά!


Δεν πέρασαν 6 μήνες από τη τελευταία πρόβλεψη για το τέλος του κόσμου, μετά τη δήθεν προφητεία των Μάγια και νά ‘σου που έχουμε και νέα.

970851_499526036763539_1484971897_n

Εντάξει, ας είμαι δίκαιος. Ο γέροντας αυτός, που παραμένει ανώνυμος μιας και δεν είναι superstar της Χριστιανοσύνης όπως ο Παϊσιος, μιλάει για «κάτι πολύ κακό» και όχι απαραίτητα το τέλος του κόσμου.

Αυτή είναι και η μαγεία τέτοιου είδους προφητειών. Λες «κάτι πολύ κακό» και αφήνεις τον άλλο να το ερμηνεύσει. Για παράδειγμα, «κάτι πολύ κακό» για εμένα θα ήταν να χάσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα, ενώ για κάποιον άλλο θα ήταν να αρχίσουν να του πέφτουν τα μαλλιά. Είναι εντελώς υποκειμενικό.

Αυτό που δεν επιτρέπεται να λείπει είναι αναφορά στους Εβραίους, τους Μασόνους και τους Ιλουμινάτι. Μία από τις παραπάνω κατηγορίες ανθρώπων (αν είναι άνθρωποι και όχι εξωγήινα ερπετά) είναι οπωσδήποτε εμπλεκόμενοι.

Ευτυχώς αυτή η εφημερίδα προσπαθεί να διατηρήσει επίπεδο και δεν αρκείται στο να μας ενημερώσει για την πιθανή καταστροφή, αλλά στην αριστερή στήλη όπου βρίσκονται οι λιγότερο σημαντικές ειδήσεις, βλέπουμε και πως η Αντζελίνα υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή. Αυτό από μόνο του μου φαίνεται αρκούντως «κακό» για να είναι βγει πραγματική η πρόβλεψη του γέροντα.

Advertisements

Tagged: , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: