Οι εξωγήινοι και ο Ομπάμα


Είναι χαρακτηριστικό των ανθρώπων που θέλουν να πιστέψουν, πως πιάνονται από οτιδήποτε και το μεγαλώνουν τόσο ώστε να ταιριάζει με την κοσμοθεωρία τους. Βλέπουν για παράδειγμα ένα φως στο νυχτερινό ουρανό, είναι UFO και πιθανόν να έχει απαγάγει και κάποιον άνθρωπο. Βλέπουν ένα ζώο που δεν αναγνωρίζουν, είναι κάποιο μεταλλαγμένο ζώο που ξέφυγε από κάποιο εργαστήριο όπου γίνονται ανήθικα πειράματα. Βλέπουν σύννεφα στον ουρανό, μας ψεκάζουν.

Πρόσφατα στο Facebook είδα το παρακάτω βίντεο. Σε αυτό φαίνονται κάποιοι Ισραηλινοί επίσημοι που ακούν την ομιλία του Ομπάμα στο Ισραήλ το 2008 και πίσω τους είναι δύο άτομα που μοιάζουν να κοιτάζουν τριγύρω, σαν να είναι της ασφάλειας. Ο τίτλος του βίντεο είναι “Obama’s Alien Bodyguard”. Αν δούμε προσεκτικά το βίντεο, το πρόσωπο του ενός φαίνεται πραγματικά περίεργο. Μοιάζει να είναι εντελώς άτριχο, αν και δεν μπορώ να πω με σιγουριά για τα φρύδια, μοιάζει επίσης να μην έχει αυτιά και τα μάτια να είναι χωμένα βαθιά μέσα στις κόγχες.

Το συμπέρασμα λοιπόν στο οποίο καταλήγουν οι διάφοροι που πιστεύουν στις ιστορίες συνωμοσίας είναι πως αυτός ο σωματοφύλακας του Ομπάμα είναι εξωγήινος.

Εντυπωσιακό συμπέρασμα, ειδικά αν λάβουμε υπ’ όψη πως ο Ομπάμα δεν μπορεί να προσλάβει κάποιον από άλλη χώρα στη Secret Service, πόσο μάλλον από άλλο πλανήτη.

Αλλά ας δούμε τί ισχυρισμούς κάνει ο φίλος που ανέβασε το βίντεο.

Κατ’ αρχήν μας λέει πως ο τύπος με το περίεργο πρόσωπο που βλέπουμε στο βάθος είναι σωματοφύλακας του Ομπάμα. Πως το συμπεραίνει αυτό, δεν μας λέει. Θα μπορούσε να είναι μέλος των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ, μιας και το βίντεο είχε γυριστεί όταν ο Ομπάμα ήταν εκεί. Θα μπορούσε επίσης να είναι μέλος σωματοφυλακής οποιουδήποτε σημαντικού προσώπου. Γιατί να είναι αποκλειστικά του Ομπάμα;

Αν είναι μέλος της MOSAD για παράδειγμα, αυτομάτως ξεχνάμε τον τίτλο και τον φιλο-εξωγήινο Ομπάμα, αλλά ανοίγουμε άλλα μέτωπα στα οποία δεν θα μπω.

Μετά έχουμε τον ισχυρισμό πως αυτός ο άνθρωπος είναι εξωγήινος. Με ποιά κριτήρια; Μα έχει περίεργο πρόσωπο, δεν έχει αυτιά κτλ.

Πραγματικά θα ήθελα κάποιος να μου πει πως ξέρει με τί μοιάζουν οι εξωγήινοι; Που το είδε, στο Star Trek; Ποιός του είπε πως οι εξωγήινοι είναι ανθρωπόμορφοι και όχι εντομόμορφοι, ιχθυόμορφοι, ή κάτι που δεν έχουμε φανταστεί καθόλου;

Αλλά είμαι σίγουρος πως θα ακουστεί και το άλλο, πως αυτός ο τύπος δεν είναι εξωγήινος αλλά ερπετόμορφος που αλλάζει μορφή. Δεν ξέρω αν γνωρίζετε, αλλά υπάρχει μια συνωμοσία που λέει πως μια φυλή ερπετόμορφων πλασμάτων, που αλλάζουν μορφή και μοιάζουν με άνθρωπο, έχουν πάρει καίριες θέσεις στον παγκόσμιο πολιτικό χώρο και από εκεί κινούν τα νήματα προς το δικό τους άγνωστο συμφέρον. Έτσι λοιπόν, αν δεν είναι εξωγήινος ο σωματοφύλακας τότε είναι ερπετόμορφος. Διαλέγουμε και παίρνουμε ότι μας βολεύει.

Κάποιος θα μου πει “καλά ρε παλικάρι, αλλά εσύ τί λες ότι είναι;”.

Να ξεκαθαρίσω λέγοντας πως δεν είναι δική μου δουλειά να αποδείξω τί δεν είναι. Δεν είναι δική μου δουλειά να αποδείξω πως δεν είναι εξωγήινος, ερπετόμορφος ή ότι άλλο φανταστεί ο κάθε ένας. Αντιθέτως, αυτός που βλέπει εξωγήινους πρέπει να αποδείξει πως αυτό που λέει είναι αλήθεια. Ο άλλος που βλέπει ερπετόμορφους πρέπει να αποδείξει πως αυτό που λέει αυτός είναι αλήθεια. Εγώ δεν έχω να αποδείξω τίποτα μιας και δεν έκανα κάποιο ισχυρισμό.

Αλλά αν έπρεπε να κάνω, νομίζω πως πιο εύκολα θα έλεγα πως είναι κάποιος που είχε παλαιότερα υποστεί σημαντικά εγκαύματα στο πρόσωπο, παρά πως είναι εξωγήινος. Είναι πιο λογικό, δεν χρειάζεται να υφάνω ολόκληρη συνωμοσία από πίσω του για να σταθεί σαν ιδέα και δεν χρειάζεται να κάνω άλματα λογικής. Γιατί περί αλμάτων πρόκειται όταν λέμε πως ένας εξωγήινος εμφανίστηκε στη τηλεόραση και κανείς από τους παρόντες δεν το είδε. Άλμα επίσης είναι να λέμε πως αυτός ο ερπετόμορφος έχασε για λίγο τη μεταμφίεσή του και πάλι κανείς δεν τον είδε. Μιλάμε για ένα χώρο που είχε μερικές εκατοντάδες ανθρώπους από Αμερική και Ισραήλ και που παρακολουθούνταν συνεχώς από τουλάχιστον τις Υπηρεσίες Ασφαλείας δύο χωρών που ξεχωρίζουν για την υπερβολή τους σε θέματα ασφαλείας. Για να σταθεί αυτή η συνωμοσία πρέπει, αν όχι όλοι, τότε αρκετοί από αυτούς, να γνωρίζουν τί συμβαίνει προκειμένου να αποκρύψουν την ύπαρξη ενός μη-άνθρωπου. Με αυτόν τον τρόπο οι συνωμοσίες μεγαλώνουν και θεριεύουν και στο τέλος καταπίνουν και αυτούς που τις δημιούργησαν.

Τελικά δεν έχω ιδέα ποιός είναι και ούτε και με ενδιαφέρει. Μπορεί να κατηγορηθώ πως είμαι φερέφωνο των εξωγήινων/ερπετόμορφων/εξουσιαστών/τραπεζικών/μελών της λέσχης Μπίλντενμπεργκ/μασόνων και ότι άλλο θέλετε. Το σημαντικό όμως είναι πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο που να δείχνει πως αυτοί οι ισχυρισμοί αληθεύουν και μέχρι να παρουσιαστεί κάποιο, καλό είναι να μην προτρέχουμε και βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα. Θα μπορούσε κάλλιστα το βίντεο αυτό να είναι παραποιημένο με Photoshop.

Ένα από τα σχόλια στο Youtube λέει πως μπορεί να είναι ο Βόλντεμορτ. Μου φαίνεται πολύ πιο πιθανό!

images

Πηγή

http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_5586.html#.UUDhigXSBho.facebook

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , , , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: