Βρέθηκε ο Μονόκερος!


Χρόνια τώρα πιστεύω πως υπάρχουν Μονόκεροι. Από τότε που η αγαπημένη μου θεία μου έδωσε τα Χριστούγεννα ένα πάνινο μονόκερο και μου είπε πως είναι τόσο αληθινοί όσο και ο Άγιος Βασίλης, η ζωή μου έχει αναλωθεί στη προσπάθεια να αποδείξω πως οι Μονόκεροι υπάρχουν και πως η θεία μου δεν μου λέει ψέματα.

519NVWu4iJL._AA160_

Δυστηχώς η επιστήμη δεν μας έχει δώσει ξεκάθαρες αποδείξεις πως αυτό ισχύει μιας και δεν έχει βρεθεί ούτε ένα απολιθωμένο κρανίο αλόγου με ένα κέρατο πάνω από τη μύτη και ανάμεσα στα μάτια. Αυτό σίγουρα οφείλεται στη συνωμοσία απόκρυψης της ύπαρξης αυτού του απίστευτου πλάσματος!

Ευτυχώς έχουμε τη ενναλλακτική πηγή που ακούει στο όνομα Walt Disney ο οποίος, όλοι γνωρίζουμε, ήταν μέλος των Ιλουμινάτι, γνωστή ομάδα που μισεί οτιδήποτε το ανθρώπινο και ειρηνικό και θέλουν να πνίξουν την ανθρωπότητα στο αίμα για να κυβερνήσουν ανετότερα.

Στις ταινίες λοιπόν που ο Walt μας άφησε ως παρακαταθήκη, βλέπουμε πολύ ξεκάθαρα τη μορφολογία ενός μονόκερου καθώς και την ακριβή θέση του κέρατου, για να μη με κατηγορήσετε πως δεν έχω πηγές.

Είναι φανερό πως αυτή η εξαιρετικά πολύτιμη πληροφορία που γίνεται, κατά λάθος, διαθέσιμη σε αυτή τη μυστικιστική ταινία, είναι και αποκαλυπτική για τη βιολογία των μονόκερων. Περιτό να αναφέρω πως ο σχεδιαστής αυτού του κομματιού της ταινίας, στην επιστροφή στο σπίτι του, έχασε τη μία ρόδα από το πατίνι του και χτύπησε με δύναμη στο πεζοδρόμιο πέφτοντας. Το αποτέλεσμα ήταν να χρειαστεί η μαμά του να του βάλει τουλάχιστον τρία χανζαπλάστ πριν σταματήσει το κλάμα. Καλά τοποθετημένες πηγές αναφέρουν με πάσα βεβαιότητα πως η ρόδα του πατινιού ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, όπως αναφέρει και ο ποδηλατάς της γειτονιάς που της είχε βάλει λάδι μόλις πριν από μία εβδομάδα. Συγκεκριμένα ο ποδηλατάς αυτός, που ζητάει να παραμείνει ανώνυμος μας είπε επί λέξη:

«Είναι πολύ περίεργο που έφυγε η ρόδα από το πατίνι! Εγώ ο ίδιος την είχα λαδώσει με το αγαπημένο μου λαδοτήρι που έχει επάνω φλόγες ζωγραφισμένες από το γιο μου και έτσι είμαι σίγουρος 100% πως είναι το δικό μου, και συνεπώς είναι εξαιρετικά απίθανο να φύγει η ρόδα υπό αυτές τις συνθήκες. Είμαι βέβαιος πως κάποιος την πείραξε.»

Η μαρτυρία αυτή είναι ενδεικτική της κατάστασης που κυριαρχούσε τότε. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω πως 2 εβδομάδες μετά από αυτή την αποκάλυψη, ο ποδηλατάς αυτός έχασε με μυστηριώδη τρόπο το αγαπημένο του λαδωτήρι και ταυτοχρόνως έκανε ανακαίνιση στο μαγαζί του! Είναι προφανές πως τα αποδεικτικά στοιχεία καταστράφηκαν και πως ο «Ιούδας» πήρε τα 30 αργύρια και έκλεισε το στόμα του.

Να επιστρέψουμε όμως στον σχεδιαστή του αποσπάσματος που είδατε.

Από σοβαρές πηγές που γνωρίζουν τί λένε, ξέρουμε χωρίς αμφιβολία πως ο σχεδιαστής αυτός ήταν άριστος «πατινέρ» (με γαλική προφορά και έμφαση στο «ερ», patineur) και πως ποτέ δεν είχε ατύχημα καμίας μορφής, με εξαίρεση εκείνη την ημέρα που έπεσε πάνω στο σκυλάκι του γείτονα και έφυγε με το κεφάλι στο κάδο των σκουπιδών.

Μετά το «ατύχημα», και επειδή η ταινία ήταν πλέον πολύ αργά για να αλλάξει και να αφαιρεθεί το επίμαχο κομμάτι, εστάλησαν στο σπίτι του δύο νέα κουτιά χανζαπλάστ, με σχέδια επάνω (προφανώς κάποια κεκαλυμμένη απειλή!) και ένα κουτί σοκολατάκια (προσπάθεια δηλητηρίασης;) από την εταιρία παραγωγής! Μια προφανή προσπάθεια αποσιώπησης, μετά την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του. Ο σχεδιαστής αυτός λοιπόν από τότε δεν ξανακούστηκε ποτέ. Οι ιστορίες, που με αίμα και κίνδυνο μαζέψαμε, τον τοποθετούν κάπου στη Καραϊβική, ξαπλωμένο σε μια ξαπλώστρα να απολαμβάνει τα χρήματα που του έδωσε η εταιρία για να μη μιλήσει. Άλλες πηγές αναφέρουν πως έχει θεαθεί στα ορυχεία χρυσού στη Νότια Αφρική με ένα μαντήλι στο κεφάλι και πολύ διψασμένος. Ουσιαστικά και παρόλο που οι δύο αυτές πηγές μοιάζουν να μας δίνουν αντικρουόμενες πληροφορίες, στη πραγματικότητα είναι ταυτόσημες μιας και μας λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα: είτε για ανταμοιβή και εξαφάνιση είτε για τιμωρία και εξαφάνιση. Ο κοινός παρονομαστής είναι η εξαφάνιση!

Αποδείξεις λοιπόν για την ύπαρξη του μονόκερου μας έχουν δωθεί εδώ και χρόνια από τη πιο απρόσμενη πηγή, τους Ιλουμινάτι, γνωστούς για τη διάθεσή τους να επιμένουν να βάζουν κιμά στα ντολμαδάκια γιαλαντζί και έτσι να πριονίζουν τις βάσεις του Ελληνισμού που τόσο μισούν!

Το μόνο που μένει να κάνουμε εμείς είναι να αποδεχθούμε αυτή τη πληροφορία και να ψάξουμε να βρούμε άλλες που να ταιριάζουν με τις δικές μας. Είναι προφανές πως αν βρεθεί πηγή που να αρνείται αυτή τη μοναδική αποκάλυψη, τότε θα πρέπει να τη δούμε με σκεπτικισμό και να την ελέγξουμε, για να μη μας κατηγορήσουν πως επιλέγουμε μόνο τις πηγές που ταιριάζουν με τη κοσμοθεωρία μας, και αμέσως μετά να την απορίψουμε ως επιμολυσμένη από τη προπαγάνδα των Ιλουμινάτι, γνωστών για το μίσος τους για τις Καρυάτιδες και τη προσπάθειά τους στο περασμένο Mudial να τις ντύσουν με παραδοσιακές Γερμανικές Βαυαρικές στολές!

Έτσι λοιπόν, μετά από κοπιαστική έρευνα και μεγάλες δυσκολίες, ειδικά στον τομέα της χρηματοδότησης μιας και κανένα ερευνητικό κέντρο δεν δέχτηκε να χρηματοδοτήσει μια αποστολή για την εύρεση του Μονόκερου, χωρίς αμφιβολία όλα χρηματοδοτούνται από τους Ιλουμινάτι, γνωστοί για το μίσος τους στα τραγούδια της Σωτηρίας Μπέλου, κατάφερα να βρώ τα απαραίτητα στοιχεία και τα παρουσιάζω παρακάτω προκειμένου να κλείσει το θέμα μια και καλή.

59545_535356253152057_1558808218_n

Το επόμενο βήμα είναι να αποδείξω πως υπάρχει ο Άγιος Βασίλης και έτσι να δείξω πως η αγαπημένη μου θεία μου είπε αλήθεια!

Advertisements

Tagged: , , , ,

One thought on “Βρέθηκε ο Μονόκερος!

  1. Πετρος Αύγουστος 10, 2014 στο 14:40 Reply

    Ε… Ο Άγιος Βασίλειος δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς ότι υπήρξε. Μάλλον θα εννοείς τον σαντα κλος που εκμεταλλευτηκε ουσιαστικά η κόκα κόλα και που για λόγους που δεν έχω ακόμα καταλάβει τον παρουσιάζουμε εμείς ως Άγιο Βασίλη, αν και στην πραγματικότητα βασίζεται στον Άγιο Νικόλαο.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: