Η ΑΣΟΕΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ


newego_LARGE_t_1101_54146757_type12128Έγινε και αυτό. Το είδαμε πλέον και αυτό! Ένα από τα πιο σημαντικά πανεπιστήμια της χώρας είχε γίνει αποθήκη για «μαϊμούδες» εμπορεύματα (Πηγή). Ένας χώρος που πληρώνεται από τους φόρους μας για να εκπαιδεύονται τα παιδιά μας έχει γίνει αποθήκη για εμπορεύματα παράνομων μεταναστών!

Για να προσπαθήσω να δώσω το θέμα όσο πιο καθαρά μπορώ, η ΑΣΟΕΕ, την οποία πληρώνουμε όλοι για να γίνουν καλύτερα τα παιδιά μας, χρησιμοποιείται ως αποθήκη προϊόντων που παράνομα ανταγωνίζονται τα καταστήματα και τους Έλληνες φορολογούμενους. Με άλλα λόγια, πληρώνουμε φόρους για να συντηρούμε αυτούς που μας στερούνε τα χρήματα που χρειαζόμαστε για να πληρώσουμε αυτούς τους φόρους.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι πιο αντιφατικό από αυτό.

Ουπς, μια στιγμή, υπάρχει κάτι πιο αντιφατικό. Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ!

Το πρώτο κόμμα στη χώρα λοιπόν μας λέει πως κακώς η αστυνομία μπήκε στην ΑΣΟΕΕ, παρόλο που η είσοδος αυτή έγινε νόμιμα. Κακώς η αστυνομία κυνήγησε τους παράνομους μετανάστες οι οποίοι «δικαίως» χρησιμοποιήσανε το άσυλο που δίνεται για την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών (και μπορεί να επεκταθεί και στα προϊόντα).

Προφανώς για τον ΣΥΡΙΖΑ η ελεύθερη διακίνηση ιδεών περιλαμβάνει και ελεύθερη διακίνηση λαθρομεταναστών με παράνομα προϊόντα που ανταγωνίζονται τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ! Ειλικρινά κάπου αρχίζει να μουδιάζει το μυαλό μου.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, όοοοοχι! Στην ΑΣΟΕΕ βρέθηκαν και:

  • άδεια μπουκάλια πύρας
  • μάσκες αντιασφυξιογόνες
  • κράνη
  • ξύλινα δοκάρια
  • σιδερένιες βέργες
  • πέτρες

Αν είσαι αριστερός θα πεις πως δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό σε αυτά τα πράγματα. Αν τα δεις από μόνα τους πιθανόν όχι. Αλλά κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.

Όταν η αστυνομία πιάνει έναν δολοφόνο, συνήθως δεν περιμένει να ομολογήσει, μιας και αυτό είναι απίθανο να γίνει. Η αστυνομία καταλήγει σε συμπέρασμα από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της, και μετά η δικαιοσύνη αποφασίζει.

Εμείς τί έχουμε στη διάθεσή μας;

  • Έχουμε τα ευρήματα που ανέφερα παραπάνω.
  • Ξέρουμε πως αυτά τα «είδη» χρησιμοποιούνται από αναρχικούς για να κάνουν φασαρίες και καταστροφές
  • Ξέρουμε πως αυτοί οι αναρχικοί κρύβονται στα πανεπιστήμια και έτσι διαστρεβλώνουν το άσυλο που επικαλούνται και τους προστατεύει.
  • Τα ευρήματα ήταν κρυμμένα σε ένα πανεπιστήμιο.

Ειλικρινά, μπορεί κάποιος, που να έχει τουλάχιστον 2ψήφιο IQ, να πει πως είναι παράλογο να συμπεράνουμε πως αυτά τα «είδη» τα χρησιμοποιούσαν οι αναρχικοί και πως η αστυνομία βρήκε μια «γιάφκα» τους; Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν αποφασίσουμε να σταματήσουμε το μυαλό μας και να χρησιμοποιήσουμε χρωματισμένα γυαλιά.

Η λογική και τα στοιχεία μας λένε αυτό ακριβώς που υποπτευόμασταν και «ξέραμε» χωρίς να έχουμε αποδείξεις. Τα ακριβά μας πανεπιστήμια είχαν γίνει άντρο αναρχικών και κάθε λογής παρανόμων με την ανοχή των πανεπιστημιακών αρχών, των φοιτητών, των κομμάτων και ειδικά της αριστεράς.

Εδώ και πολλά χρόνια πληρώνουμε φόρους για να έχουν οι κάθε λογής εγκληματίες μια απόρθητη γιάφκα.

Νομίζω πως είναι καιρός να αλλάξει αυτό. Μαζί με όλες τις άλλες αλλαγές που γίνονται στη χώρα ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε αυτές τις αγκυλώσεις και όλοι να δούμε τον ελέφαντα που στέκεται μπροστά μας.

Ανακοινώσεις σαν αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνδυασμό με το παρελθόν του και τον τρόπο που διαχειρίζεται επιθέσεις και καταστροφές στις πόλεις της Ελλάδας από αναρχικούς, μόνο έντονο προβληματισμό μπορεί να δημιουργήσει σχετικά με το ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ όταν τις γράφουν!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: